Helppo tapa saada valkoiset tennarit puhtaiksi


Muutama päivä takaperin pohdittiin kaverin kanssa, että miten onnistuis helpoiten valkosten tennareiden puhdistaminen. Mä ite en oo koskaan heittäny kenkiä pesukoneeseen, kun helposti tuhoo juurikin canvas-kengistä liimaukset. Kuvissa näkyvät Vagabondin tennarit mulla on ollu kohta kaks vuotta enkä aiemmin niitä ollut mitenkään pessyt. Toki vaihtoehtona astianpesuaineelle olis ollu kaikenlaiset valkasuaineet, mutta koin tän paljon iisimmäks muun muassa sen takia, kun astianpesuainetta luulis löytyvän joka taloudesta ja on helpommin saatavilla.

Tarvitset...
puolisen tuntia aikaa,
vanhan hammasharjan,
astianpesuainetta (ihan mikä vaan käy Fairysta Rainbowiin) ja
vettä.

Lorautin tilkan pesuainetta tahran päälle, hinkkasin hetken hammasharjalla, kastelin vedellä tahraa ja hinkkasin vähän lisää, annoin kuivua yön yli ja en vois olla lopputulokseen yhtään tyytyväisempi! Ja plussana ei tarvii tehä päivän aikana enää hauislihaksia kenkien puhdistamisen jälkeen... :D

4 kommenttia:

 1. Oho! No ero on kyllä huomattava! Itse ostin alkukeväästä valkoiset converset ja vähän hirvittää, että kuinka nopeasti menevät likaisiksi. Mutta jos puhdistaminen on noin helppoa, niin ei tarvi ihan niin varuillaan niiden kanssa olla! Kiitos vinkistä!

  http://c-duracell.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itsekin yllätyin tosta lopputuloksesta, mutta ehottomasti astianpesuaine & hammasharja viuhuaan, jos conssit pääsee likastuun pahemmin! :)

   Poista
 2. Pitäis varmaan kans koittaa tätä, itelläni on keltaset tennarit ja ne on kyllä niiiin kurassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuntuu, että aina, kun on jotkut vaaleet tennarit jalassa, niin ne onnistuu kerään kaikki maholliset kurat pinnalleen lyhyessäkin ajassa, mutta tummissa kengissä ei koskaan mitään suurempaa likaa ja pysyy melkein yhtä puhtosena, kun ennen käyttöökin. :D

   Poista