Mitä pientä ostaa jo ennen muuttoa?

1
Vihdoinkin mä pääsen suunnitteleen, että mitä pitäis ostaa jo valmiiksi ennen tulevaa muuttoa, vaikka tosin se oleellisin puuttuu vielä eli itse kämppä. Multa löytyy paljon kahvikuppeja, mutta juomalaseja multa ei löydy vielä yhtäkään. Myös kattilat ja paistinpannut puuttuu ihan täysin. Ruokavälinesetti multa löytyy, mutta ajattelin ostaa vielä ainakin muutamat joka sorttia, jotta ei tarvitse kokoajan olla tiskaamassa. Lautasia on tällä hetkellä se tasan 6 kappaletta, joten lautasiakin pitäisi hankkia muutama enemmän. Tarjoilukulhot ja muut sen semmoset ruokailukulhot on täysin hankkimatta, vaikka tosin on mulla valmiiksi jo kaksi Koko -sarjan pientä kulhoa. Kaikenlaiset keittövälineet kuten salaattiottimet ja vispilät on myös hankkimatta, joten niitäkin pitäisi alkaa hamstraamaan.
2
Nyt päästään sitten tähän mun lemppariin eli blenderiin. Meillä ei koskaan täällä vanhempien luona oo ollut mitään tommosia hienouksia, joten ehdottomasti on pakko tuhlata muutama kymppi kyseiseen vehkeeseen. Mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin on ihan välttämättömiä mun tapauksessa. Näiden lisäksi oon harkinnut myös leivänpaahtimen ostoa. Imuri olis kans vissiin aika kätevä. ;)
3
Tottakai paljon vuodevaatteita ja pyyhkeitä, joista ekat taidan pistää tilaukseen jo heti tänään. Ajattelin myös, että tollaset lämpimät, pehmeet huovat tekis kotosemman fiiliksen, jos joutuu yksin oleileen kauheen paljon pelkkä Netflix seuranaan. Vanhojen peittojen ja tyynyjen tilalle ajattelin hommata ihan uudet, kun onhan nämä nykyset ollut mulla jo monen monta vuotta.

Jos teille tulee mieleen jotain välttämätöntä, jota en ollut listannut ja joka olisi kumminkin ihan hyvä olla joka taloudessa, niin pistelkää ehottomasti viestiä kommenttiboksiin! :)

10 kommenttia:

 1. Itse kun muutin omilleni, niin huomasin, että ei ole mikään maailmanloppu, jos jotakin sitten puuttuu, tai jotain on liian vähän. Esim. itse olen pärjännyt hyvin parilla ateriasetilä (lasi/muki/ruokavälineet/matalat&syvät lautaset yms.), vaikka aluksi sitä alkoi miiettimään että pärjääkö. Kannattta siis hommata juttuja pikkuhiljaa, sama pätee niin astioihin kuin liinavaatteisiin, tsemppiä! :-)

  https://more-than-we.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuntuu siltä, että pakko saada kaikki tarvittava heti-nyt, mutta kun tarkemmin miettiin, niin kyllä helposti pärjää pidempiäkin aikoja ilman jotain tiettyä juttua, vaikka nyt luulis, että se olis ihan välttämätön. :D Ehkä tää tästä! ;)

   Poista
 2. Ihanaa lukea blogia, jossa joku kirjoittelee näistä yksinmuuttamisunelmista :'D Ei ainakaan ole yhtä hölmö olo kun yksin kirjoittelee listoja siitä, mitä pitää ostaa kun joskus sitten saa sen asunnonkin. Omalla listallani on ykkösenä sohva, blenderi ja tauluja/valokuvakehyksiä. Tosin se ehkä johtuu siitä että melkein kaiken muun olen jo innostuksissani ehtiny haalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon haalinut vaikka ja mitä onneks jo varastoon, että ei ihan nollista joudu lähteen liikkeelle! :D Mutta ne ostoslistat on ihan välttämättömät, että saa hankittua varsinkin ne kaikki välttämättömät. ;)

   Poista
 3. Tää oli kiva postaus ja blogin nimi on muuten ihana!

  inkahelmieveliina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Sain viimeinkin aikaiseksi liittyä lukijaksi teille uusille bloggajille :) Toivottavasti löydät kämpän! Tää oli oikein mukava postaus,itelläkin on muutto edessä nyt syksyllä niin olis varmaan syytä miettiä näitä asioita täälläkin päässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin täytyy vielä liittyä lukijaks kaikille, jotka on siinä yhteistyössä. ;) Tuun tällee sopivasti myöhässä aina, mutta täytyy heti alkaa aktiivisemmaks, kun saan ton asuntohomman pois alta. :D Eli toivon mukaan jo tällä viikolla!

   Poista
 5. Itse aikoinaan unohdin ajatella hankkia etukäteen mm. ensiaputarvikkeita ( perus laastareita ja puhdistusainetta ainakin! ), tiskiharja-ja aine ( niin yksinkertainen asia kuin onkin! ), seinäkalenteri oli yllättävän kätevä kun piti pitää kirjaa omista menoista, juustohöylä-ja raastin jos tykkäät laitella ruokaa, erityyppisiä veitsiä ( sahalaitaisia, hedelmäveitsiä, isoja veitsiä, pieniä veitsiä, jne... ). Nämä nyt minulle tuli mieleen kun itse jouduin vuosia sitten miettimään mitä tarvitsee hankkia! :D Onnea asunnon metsästykseen ja toivottavasti löydät kaiken tarpeellisen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei ookaan tullut mieleen, että ensiaputarvikkeet olis kans hyödyllisiä! :D Jotenkin on ollut niin keskittyny kaikkeen muuhun materiaan, vaikka noi nyt kuuluis olla kumminkin ihan perusjuttujen joukossa. Kiitos paljon! :3

   Poista