Ostokset


Ihana Make Wayn hamonen pitsisellä helmalla on mun viimeisin nettiostos. Bongasin tän Bubbleroomin This week'best picks -kampanjasta viikko tai pari takaperin, mutta itse hameen löytää täältä. Ihailin hametta jo kuukausi sitten Bubbleroomin sivuilla, mutta 44 euron hinta kirpas. Tilaisuuden koittaessa tilasinkin hameen loppujen lopuksi vain 15 euron hintaan. Mihinkään asuihin en oo tätä vielä ehtinyt yhdistellä, mutta en malta oottaa, että saan taas antaa luovuuden lähtee vapaasti lentoon yhdisteltäessä tätä hametta eri yläosiin.


Tämänkin paidan tilasin ajat sitten Bubbleroomilta ja samaisesta kampanjasta, josta Make Wayn hameenkin. Juuri kirosin parit peplumhelmalla varustetut paitani, mutta silti taas ostin yhden sellasen lisää. Tässä paidassa peplum ei onneksi ole niin tukevaa kangasta vaan se laskeutuu nätisti myötäillen kroppaa. Paidan ympärille oonkin jo ehtinyt luomaan muutamia asuja viime kuun aikana. Usein mulla on tän tyyliset paidat jäänyt vähemmälle käytölle heti parin kuukauden käytön jälkeen, joten saa nähdä miten tälle paidalle käy... :D


Mustan Gina Tricotin löysän topin kietaisumallisella rintaosalla bongasin kirpparilta vain muutamalla eurolla. Tarkkaa hintaa en satu enää muistaan. Topin yhdistin jo parin viikon takaisena keilausiltana valkosiin farkkuihin ja mustaan jakkuun, mutta saa nähdä mitä muita asuja saan tästä muovailtua.


Ja viimeisimpänä ostoksena s.Oliverin silkkipusero, jonka sain ihan mukavin alennuksin Sokkarilta. Oon alkanut enemmän etsiin tän tyylisiä puseroita, kun tilasin pari kuukautta sitten Zalandolta itselleni samankaltaisen, mutta sähkönsinisen puseron, joka oli juurikin hieman löysempi ja älyttömän mukava päällä, mutta silti näytti tosi hyvältä. Mulle on muutenkin onneksi alkanut jo hieman hahmottuun, että millasia vaatteita mä loppujen lopuksi käytän ja ennen kaikkea haluan käyttää, joten se helpottaa nykyään shoppailuja tosi paljon ja oonkin mielestäni vähentänyt vaatteiden ostelua roimasti verrattuna esimerkiksi alkukevääseen tai viime vuoteen. Parempi tehdä harkitumpia ostoksia, joihin panostaa kunnolla ja joita todellisuudessa käyttääkin. ;)

2 kommenttia:

  1. Ihania noi kaks ekaa! Tollasia pitsiunelmia. Itekin haluisin tollasia, mutta en oo saanu aikaseks edes etsiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on! ;) Ainoo huono puoli vaan, kun en oikein nyt osaa yhdistää tota hamosta mihinkään, vaikka ostohetkellä pää tuntu pursuavan kivoja ideoita ja sitten taas toi paita on ihan hitusen liian iso, vaikka kaikista pienin koko... :D

      Poista