Shoppailupostausta toisensa perään


Ja taas ostospostausta! Voitte vaan kuvitella kuinka paljon oon jo nyt käyttänyt rahaa shoppaillessani tulevaan kotiin kaikkee tarpeellista ja no... Kynttilöitä. Mähän oon siis ihan järjetön kynttiläfriikki, mitä tulee tuoksukynttilöihin! Luultavasti joka paikkaan keksin hankkia jonkun ihanan tuoksukynttilän ja eilenkin suunniteltiin kaverin kanssa Ikeassa haistellen eri tuoksukynttilöitä, että mitkä olis hyviä hajuja esimerkiks keittiöön tai vessaan. ;)

Eilen oli tosiaan tosi hauska päivä ja kuvia ei tullut hirveemmin napsittua. Tai tuli, mutta ei semmosta settiä, mitä tänne blogiin uskaltais laittaa! Nyt saatte siis vaan tyytyä kuviin ostoksista. Mä pitkään pohdin, että jaksanko tehdä näinkin perus ostoksista, kuten jostain vispilästä (siis ihan oikeesti ketä kiinnostaa millanen vispilä mulla on...?) ja euron mittasetistä postausta, mutta menkööt. Olkoon tää muistutuksena muille muuttajille, että mitä pitää muistaa ostaa.

Vispilä ja mittasetti – Edelleen oon sitä mieltä, että ketä kiinnostaa millanen vispilä tai mittasetti multa löytyy kaapin perukoilta; tärkeintähän on se, että toimii, eikö vaan?
Iso tarjoilukulho ja kaksi pientä tarjoilukippoa –  Mussa on lievästi perfektionistin vikaa, mitä tulee tälläsiin esillä oleviin astioihin. Jos ostan ison tarjoilukipon, niin pienempienkin on oltava samaa sarjaa tai ainakin vähintään samaa väriä. Puistattaa ajatus, että näin ei olisi. :D Onnekseni kumminkin löysin halvalla kyseiset kipposet ja nyt voin onnellisesti mutustella noista vaikka salaattia ja pähkinöitä.
Pinkki laatikko laskuille – Uskon, että lähes kaikki, jotka asustelevat omillaan tietävät termin lasku, joillekin kuten mulle se saattaa olla tuttu termi jo näin kotona asustellessakin. Siis tiedättekö ne erittäin ärsyttävät, useimmiten A4-kokoset tai e-muodossa ilmestyvät lappuset, joiden eräpäivä on mahdollisimman huonoon aikaan taloudelliseen tilanteeseen viitaten.
Omillaan asuessa täytyy pitää huolta, että säilytät esimerkiks vuokra-, vesi- ja sähkölaskut koko ajalta, kun on ollut sopparit voimassa ja kun asut kyseisessä vuokrakämpässä. Asiaa helpottaa kovasti laskujen järjestely kuukausittain. Harvemmin tuskin tulee tarvetta penkoa kyseistä lootaa ainakaan ihan huvikseen, mutta kannattaa varautua kaikkeen.
Kuusi 35cl juomalasia – Kolmella eurolla!!! Eihän nää toki mitään Iittalan laseja oo, mutta ainakin oli halpoja eikä ärsytäkään, jos menee rikki.
Tuoksukynttilä ja H&M:n pussilakanasetti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti