Ylioppilasjuhlakampaukseni


Mun ylppärikampaus oli aika yksinkertanen. Alukshan mä mietin tekeväni ihan vaan kiharat, mutta mun paksut ja pitkät kutrini ei niitä jaksaneet kauaakaan kantaa, kun etukäteen kokeilin, joten päädyin loppujen lopuks tähän viisiosaiseen lettiin, jonka bongasin youtubesta. Paniikkihan siinä meinas iskee, kun en viimesenä iltana ennen ylppäreitä tiennyt, että onko tää nyt oikeesti tarpeeks hyvä ylppäreihin ja monilta kavereilta yritin tiedustella, että mitä mieltä ne on. Näin jälkeenpäin, kun mietin, toi ylppärikampaus oli ihan täydellinen, kun sopi hyvin mun mekkoon ja mikä tärkeintä; näytti hyvältä lakin kanssa. Kyllä mä päivän mittaan sain myös kehuja kampauksesta, joten tais se iskee muihinkin ees jollain tasolla, vaikka aika arkinen olikin!

7 kommenttia:

 1. Onnea ylioppilaaksi pääsyn johdosta! :D Kauniin kampauksen valitsit, en ole koskaan törmännyt tuollaiseen kampaukseen mutta pitää suositella siskolle tätä kanssa että opettelee, varmaan tykkäisi ( oma tukkani on aivan liian lyhyt tällaiseen väserrykseen >.< ) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! :) Kannatan myös, että suosittelet, toi oli meinaa älyttömän helppo tehdä. :3

   Poista
 2. Wow iha sika ihana kampaus ja sopii sulle tosi hyvin!
  kauneudeksijenica@blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Aivan käsittämättömän upea kampaus! Mukavaa, ettet valinnut mitään "peruslettiä" tai edes kalanruotoa, tuo on ihanan omaperäinen ♥

  www.chiquine.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli just kriteerinä se, että ei mieluiten nutturaa, kun jo wanhoissa oli eikä suoristettuja ja kiharatkaan ei onnistuneet, mutta onneksi löysin tutoriaalin kyseisestä kampauksesta. ;) Ja se oli vielä niin helppo tehdä itse, kun miettii kuinka kaunis kampaus kyseessä loppujen lopuks!

   Poista
 4. Täytyy kyl sanoa et ihan älyttömän upea kampaus! :) En oo ennen törmänny tuon tapaiseen lettiin, täytyykin laittaa kirjanmerkkeihin jos joskus opettelis :)

  VastaaPoista