Back to school asuinspoa

bts

Uuden koulun ja ylipäätään koulun alun innoittamana ajattelin väsätä kollaasin asuista, joissa itse tunnen oloni kotosaks koulussa ja koulun ulkopuolellakin useimmiten. Kropan muotoja myötäilevät kauluspaidat on ollut in mun vaatekomerossani jo yläkouluajoista lähtien, jollon sain ekat kauluspaidat isosiskolta. Lukion aikana hamstrasin H&M:n 15 euron kauluspaitoja vaaleissa väreissä. Hinta-laatusuhde on mun mielestä kohdallaan, sillä kertaakaan paidat eivät oo rikki menneet vaan pelkästään kulahtaneet tietyssä pisteessä paljosta käytöstä.
Tommoset löysemmät puserot löysin vasta viime keväänä. Ennen pidin kyseisiä paitoja jotenkin tosi mummomaisina syystä tai toisesta, mutta luopuessani ennakkoluuloista ja yhdistäessäni paidat kireisiin farkkuihin tai suoriin housuihin, yhdistelmä olikin parempi mitä odotin. Nykyään oonkin hamstrannut itselleni muutamia kyseisen laisia puseroita ja lisää on toivottavasti tulossa. <3
Koulussa itselle mukavimmat kenkävalinnat on olleet alkusyksystä kylmemmillä keleillä tennarit ja nilkkurit, mutta lämpimillä baltsut. Kartan piikkikorkosia ja silee pohjasia nilkkureita viimeseen asti kömpelyyden ja kaatumisvaaran vuoksi... Eli toisin sanoen suosin traktoripohjaisia ja paksukorkoisia, riskit kaatua ja toheloida minimoitu!
Musta koululaukku on aina ollut itelle ihan must. Ja nimenomaan just musta! Käy kaikkien asujen kanssa hyvin yhteen ja on ajaton. Tottakai tyylikäs laukku tarvii kaverikseen tyylikkään penaalin. Mun pitäis jostain löytää ens viikolla itelleni uus penaali (ja kalenteri!!), kun ei koulun alkuunkaan oo, kun enää vähän päälle viikko!
Viimesimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä asusteista rannekello. Mä en oo sitten alakoulun toisen luokan jälkeen omistanut yhtäkään kelloa ja muistan vieläkin mun vaaleanpunasella nahkarannekkeella somistetun hopeisen rannekellon, jonka sain synttärilahjaksi. Ajattelin nyt vihdoinkin panostaa kunnon kelloon ja hankkia Gantin mustan nahkarannekkeisen kultakellon, tokikin kyseinen kello on sen verran arvokas, että edellyttää köyhältä opiskelijalta pitkää rahan keruu prosessia, mutta ehkä se vielä joku kaunis päivä koristaa mun rannetta!

4 kommenttia:

 1. Mun blogissa ois sulle haaste! :-)

  http://suupieletylospain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ompa kiva kollaasi! :3 Itsekin tykkään kovasti käyttää erilaisia kauluspaitoja yhdistettynä hauskaan kuosiin tai hauskaan alaosaan / asusteeseen ja nuo mustat kengät ( tai ainakin tuon tyyppiset ) on omallakin hankintalistalla. Omat must-have kenkäni ovat tosin herrainkengät koska en osaa nilkkureita, tennareita yms käyttää en sittne yhtään! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauluspaidoista saa aina tosi kivoja asuja yhdisteltyä ja ne pelastaa aina pahimmat asukriisit! Ihan lempparivaatteita sen takia. :D Mä oon aina välillä yrittänyt kattella itelleni semmosia herrainkenkiä, mutta en oo vielä löytänyt itelleni sopivia. Semmoset olis älyttömän suloset!

   Poista