Synttäreitä ja Room Escape


Apua!!! Niin paljon on ehtiny taas tapahtuun pienessä ajassa. Käväsin viikonloppuna Rovaniemellä kaverin synttäripippaloiden takia, oon ehtinyt tottuun oman kämpän siivoomiseen ja tiskailuun jo niinkin paljon, että nyt mua ahdistaa, kun en pääse sinne siistiin paikkoja... Ja nyt tosiaan siis oon perjantaihin asti äidin ja isän luona, jollon taas roudataan toinen muuttokuorma Jyväskylään!
Eilen tulin Tampereelle ja suunnattiin heti parin kaverin kanssa Room Escapeen. Vaikka yritys oli kova, niin ei päästy huoneesta sen tunnin sisään, vaikka vihjeistä saatiinkin reilusti yli puolet ratkottua! Pelin jälkeen ratkoin vielä mäkin ateriamainoksistakin, että löytyykö niistä joku koodi... Ehdottomasti täytyy käydä kokeileen uudestaan vielä. Ajattelin heittää kyseisen paikan ilmoille, jos vaikka ei perus leffaan meno enää innosta, niin tossa olis kerrakseen pähkinää purtavana vaikka kaveriporukalle. ;)
Niin se vuorokausikin vaihtu ja täällä raapustaa (kahden tunnin kuluttua) 19-vuotias seniori... Vielä ollaan sentään lähempänä nollaa, kun 40 vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti