Tuolien hiontaa ja maalailua


Viime viikolla suurin osa päivistä kului yllä näkyvän projektin parissa. Yhdessä isoveljen ja poikaystäväni kanssa alettiin ehostaan näitä aiemmin keltaseks maalattuja tuoleja. Tää oli ensimmäinen kerta sitten alakoulun teknisen tuntien jälkeen, kun edes koskin hiekkapaperiin saatika sitten maalisutiin. Yllätyksekseni tommonen puuhastelu oli kovin mukavaa! Voisin alkaa ehostaan huonekaluja ihan vaan huvikseni... Tulevaisuuden pintakäsittelijä, heh? Ehkä ainakin vielä toistaseks pysyn siinä liiketaloudessa... :D
Samalla, kun hiottiin ja maalailtiin tuoleja, niin pistettiin myös uus maalikerros mun tulevaan ruokapöytään. Lopputuloksesta tulee tännekin kuvaa sitten itse asunnosta. ;)

2 kommenttia:

  1. Itsestänikin tuollainen pieni kunnostus yms homma on ihan kivaa! :D Olisi aika hauskaa esimerkiksi maalata joku pöytä tai puinen sohva uudella värillä tai jotain vastaavaa! :) Kuvia valmiista tuolista odottaessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi monet kaverit ei tunnu ikinä tykkäävän tommosista puuhista, mut ite oon aina ihan liekeissä puuhailemassa noiden parissa. :D Nytkin suunnittelen, että sitte ens keväänä ottasin tehtäväkseni maalata mun edesmenneen mummon kampauspöydän uuteen uskoon, mutta saas nähä. ;)

      Poista