Instagram: Elokuu

1. Elokuun alussa kävin poikaystävän kanssa kattelemassa vähän sisustusjuttuja siinä toivossa, että löytäisin esimerkiksi pitkään etsimäni valkoisen tarjottimen, mutta löysinkin ihan jotain muuta. Nämä inspiroivat sisustuspalikat bongasin Anttilasta 7 eurolla. 2. Eka kerta, kun pääsin testaileen mun uudet kumpparit! Kengät hankas paljaan ihon rikki nilkasta, mutta kun iho oli suojattuna, niin kengät oli ihan unelmat. :)
 3. & 4. Erilaiset kesäset ja raikkaat herkut oli huudossa etenkin kuun alussa!
 5. Eräänä päivänä suuntasin kirpparille, josta bongasinkin nää kaks ihanaa toppia, joille hintaa jäi yhteensä vain 8 euroa. 6. Kuolasin H&M:ltä noita marmorikuvioituja vateja pitkän aikaa, mutta vasta ilmasen toimituksen myötä päätinkin tilata ne itselleni. Iso vati hoitaa hedelmävadin hommat ja pienemmät vadit toimii säilytysastiana muun muassa aurinkolaseille ja koruille.
 7. Throwback ylppäreihin ja näiden ihanien tyttöjen seuraan. <3 8. Käväsin pari perjantaita sitten yhden uuden ihanan tuttavuuden kanssa yhdillä. Ja oh my, toi vesimelonin makunen breezeri on ehta suosikki.
9. Uusin Cosmo, jota en oo vielä edes ehtinyt lukeen koulu- ja työkiireiden lomassa. :D 10. Lauantaina töiden jälkeen päätin ottaa vaan ihan chillisti polvisukkien kera!

2 kommenttia:

 1. Täällä toinen joka on ihan hulluna tuohon vesimeloni breezeriin :3 niin hyvää ♥ ps. tosi mageet noi polvisukat :)!

  fashionsituation.blogspot.com ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ymmärrä, kun kukaan kaveri ei tykkää tosta vesimelonin makusesta, mutta ite ihan rakastunut tohon. :D Polvisukat on kyllä niin lempparit näin syksysin! <3

   Poista