NIKE WOMEN'S FLEX EXPERIENCE RUN 3


Täällä raapustaa tosiaan otsikossa ja kuvissa mainittujen kenkien uusi omistaja! Kahdeksan vuoden jälkeen, kun äidin ja isän alakoulussa ostamat juoksutossut alko veteleen viimesiään, päätin nyt olevan uusien juoksupopojen aika. Hah mites se, että juoksukengät pitäis vaihtaa parin vuoden välein... Kokeilin tosiaan näitä aikoinaan muistaakseni Lielahden XXL:ssä, mutta Nordean mobiilipankin temppuiluilta en koskaan saanut kenkiä mukaani sillä kertaa. Onnekseni bongasinkin nää jo kuukausi sitten zalandolta ja nyt pari viikkoa sitten zalandon aleista. Hintaa kengille jäi päälle 50 euroa, joten ei yhtään pahan hintasetkaan Niken juoksulenkkareiksi!
Kengät päätin loppujen lopuksi tilata paksunpohjan takia, joka on mun omille jaloille tärkeenä kriteerinä juoksukengissä. Tukea täytyy siis löytyä! 
Vielä en oo päässyt kenkiä kunnolla testaamaan, pelkästään tässä kotona oon pyörinyt nää jalassa, mutta huomenna tuleekin käveltyä taas töiden puolesta se muutama tunti, niin eiköhän siinä saa ihan tarpeeksi testiä. ;) Kengät on erittäin tukevan tuntuset ja nätin näköset! Ja plussaa pinkistä Niken merkistä, joka mätsää mun pinkkiin juoksutakkiinkin. 

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat kengät! Himottais kyllä hieman tuon tyylisten osto, tällä hetkellä muut hankinnat menevät kuitenkin etusijalle. Pinkki nyt ei oo ihan omia lempivärejä, mutta tuollaisena yksityiskohtana näyttää kieltämättä hyvältä. (:

  > kesayonunelmia.blogspot.fi/

  Ps. Aivan ihana tää blogisi nimi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä aivan ihanat! Töissä tullut testailtua jo pariin otteeseen, kun joutuu käveleen sen kolmisen tuntia putkeen, niin on tosi hyvät jalkaan. :) Mä itse rakastan pinkkiä, mutta toisaalta väri olis esimerkiks koko kengissä ehkä hieman epäkäytännöllinen, koska mustalla pohjalla pystyy yhdistään muihinkin väreihin kuin vaan siihen pinkkiin. ;)

   Oi kiitos paljon! <3 :3

   Poista
 2. Tosi kivannäköiset kengät :3! Pinkki ja musta sopii kyllä hyvin yhteen! Ps. aivan ihana tää sun blogis ♥ Tykästyin tähän heti ku tänne tulin :>!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopii! Match made in heaven. ;) Kiitos ihanasta kommentista! <3

   Poista