Yksityiskohtia kämpästä


Tänään oli siivouspäivä, joten ajattelin samalla napata teille muutamat kuvat tänne bloginkin puolelle. Täällähän en ookaan vielä esitellyt kämppää kauttaaltaan saatika sitten edes mitään yksityiskohtia ruokapöytää lukuunottamatta. Asunto ei vielä kokonaisuudessaan oo sisustukseltaan aivan valmis, mutta kokoajan ollaan lähempänä. :) Siihen asti saatte tyytyä vain yksityiskohtiin sieltä täältä! Huomenna isän ja äidin tullessa kylään, saan onneksi oman peilin ja karvamaton tänne, mutta vielä esimerkiksi keittiöstä puuttuu paljon pikku juttuja, jotka muuttaa sitä paljon esteettisyydeltään sekä sohvan irtopäällistä ei olla vielä hankittu. Onneksi enää vain tommosia ihan pieniä juttuja puuttuu!
Ajattelinkin, että sitten joskus, kun kämppä alkaa näyttää siltä, miltä haluankin sen näyttävän, niin tekisinkö ihka ensimmäisen videoni asunnon esittelyn merkeissä? Vai onko idea ihan tuhoon tuomittu? :D Muitakin postausideoita saa ehdottomasti heitellä! Onko jotain, mitä erityisesti kiinnostaisi tietää?

2 kommenttia:

  1. superkivannäköinen asunto sulla :)! Tee ihmeessä asunnon esittely video, kuulostaa kivalta :3 Ja videon kautta saa ehkä selkeemmän kuvan kun kuvien kautta :) Joku kysymyspostaus tai linkkaa blogisi postaus ois myös kiva ♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tästä on kyllä pikku hiljaa alkanu muokkautuun ihan kivan näkönen tollasten yksityiskohtien myötä, mutta suurimmalta osin taideteos on vielä täysin kesken. ;) Täytyy todellakin harkita sitä videon tekoo. Ja täytyy pistää korvan taakse noi sun mainitsemat postausideat. ;)

      Poista