Kolikon kääntöpuoli


Kuvia muokatessa aloin miettiin itekseni hieman huvittuneena, että miten joku ottaa näin monta kuvaa yhestä kynsilakasta eri suunnassa ja asennossa ja samassa suunnassa ja huh! No joo, ihan nättejähän noi kieltämättä on, vaikka ei sovi laisinkaan postauksen aiheeseen. En siis aio tehdä mitään kilometripostausta, mutta kunhan tekee mieli avata tänne blogiin vähän omaa sisäistä maailmaa siltä astetta synkemmältäkin puolelta. Haluan blogin olevan kaiken kaikkiaan positiivinen, ehkä hieman pinnallinen ja etenkin inspiroiva. Haluan inspiroida itseeni, mutta siinä sivussa myös muita, joten tämä jääköön yhden kerran postausaiheeksi.


En aio tehdä postausta omista huolistani vaan lähinnä pahoista päivistä. Niistä, jotka vaivaa jokaista aina joskus. Mulla vissiinkin on tällä hetkellä menossa paha viikon alku, sillä eilisestä asti kaikki tuntunut ihan ylivoimasen rankalta. Tuntuu, että mikään ei vaan luista, mutta kaikki on pakko saada luistaan. En voi kääriytyä sängyn pohjalle, vaikka mieli kieltämättä tekiskin. Siinä tapauksessa kaivaisin itelleni vaan suuremman kuopan, mikä alkais ärsyttään entistä enemmän. Näille huonoille päiville ei oo mitään varsinaista syytäkään ja se jos mikä on turhauttavaa. Osakseen varmaan tää väsymys ja kämpän sotkuisuus vaikuttaa, joihin mä taas itse voisin vaikuttaa, mutta on se aina niin ihmeen vaikeeta... :D Mitä hyvät päivät oliskaan ilman näitä huonoja ja huomisesta eteenpäin loppu viikko saakin luvan olla täynnä vaan niitä hyviä päiviä! ;)

Joku varmasti pohtii, että miksi juuri kynsilakat toimi postauksen kuvituksena, niin suuntasin eilen Sokkarille, jossa on kauneusviikon erilaiset tarjoukset menossa ja bongasinkin tän valkosen Essien kynsilakan 10 eurolla, joten olihan se pakko kotiuttaa! 

1 kommentti:

  1. Siis mistä nuo marmorisen näköiset alustat on? Näyttää ihan superkivoilta! Ja kynsilakat myös, essiet on ihania <3

    http://laveillela.blogspot.fi/

    VastaaPoista