What I would wear

wiww

Kesäkuun alussa mä tein ihka ensimmäisen What I would wear -postaukseni, jolle ei hirveemmin katsojia kertynyt, jonka takia niiden teko jäikin vaan siihen yhteen. Välillä kumminkin itelle tulee kauhee fiilis unelmoida, että mitä sitä pukiskaan päällensä, jos olis mahollisuudet pukea mitä vaan, joten tässä sitä taas ollaan. Ensimmäiseen aiheen postaukseen pääset siis tästä.
Kollaasista löytyy merkkejä ihan Topshopista sinne Givenchyyn asti ja viimesimmästä mä saan opiskelijana vaan todellakin haaveilla. Omana unelmana olis vielä joku päivä sijottaa kollaasissakin näkyvään Burberryn trenssiin, mutta toisaalta mun nykynen Vero Modan tummansininen trenssi on palvellut erittäin hyvin pian jo neljänä syksynä sekä keväänä ja pulitin siitä aikoinaan sen 50 euroa, joten liekö sitten kannattavaa panostaa tonnia tai kahta trenssiin, kun halvemmallakin saa hyvää. Mainittakoon vielä se, että Vero Modan trenssi on ollu ihan joka päiväsessä käytössä aina syksyllä ja keväällä tän vajaan nelisen vuotta. ;)
Kollaasin värimaailmasta tulee ilmi mun tän hetkinen mieltymys mustaan ja harmaaseen, jonka takia tosiaan varmaan valitsinkin näin yksinkertasen värisiä vaatekappaleita. Punanen väri niin laukussa kuin kynsilakassakin tuo asuun vähän pirteyttä, kun ei värimaailma jää ihan synkäks. Ylipolven saappaiden korko tuo asuun asteen enemmän naisellisuutta yhdessä pitsikoristeltujen polvisukkien kera. Asussa eniten tykästyin kumminkin Topshopin harmaaseen mekkoon, jonka saa muunneltua muiden vaatekappaleiden ja asusteiden avulla ihan basicista juhlavampaan!

4 kommenttia:

  1. Sut on haastettu! Kurkkaa haaste osoitteesta http://suomitytto-ruotsissa.blogspot.se/2015/09/liebster-award.html :)

    VastaaPoista
  2. Voisin kyllä pukea samaisen asun päälle, sillä tosi kiva yhdistelmä! :) Millä teet nää kollaasit?

    VastaaPoista
  3. aivan täydellinen asu ♥ Täällä yks joka vois pukea ton vaikka samantien päälle :3 Noi saappaat ja laukku etenkin on tosi kivat! :>

    VastaaPoista