Kuluneen syksyn lempparit


Aloin selaileen Pinterestiä lauantai-illan inspiksen puutteessa ja spottasin sieltä mun kuluneen syksyn lempparijuttuja pukeutumisessa. Rakastuin eilen uudestaan bleiserityylisiin takkeihin, koska näin erittäin tyylikkään naisen, jonka päällä täysin musta asu näytti tajuttoman hyvältä! Musta, suora bleiserimäinen, mahdollisesti villakangastakki, mustat housut ja mustat nilkkurit, joissa piikkikorko. Nyt ainakin tiedän millasen kevät takin haluan sen punasen trenssin ohella, heh.


Oon myös lämmennyt nilkkurit ja hame/mekko yhdistelmälle eikä niissä tuu edes niin kylmä, mitä aluks ajattelee. Ehdottomasti käyttäisin edelleenkin enemmän, jos vaan työvaatteiden sijaan sais käyttää arkenakin omia rytkyjä.


Nahkapökät on ollu tosi pitkään jo mun lempparijuttu, oli kyse sitten kireistä tai löysistä, aidosta tai tekonahasta. Multa iteltäni löytyy jo kireet tekonahkapökät, joskin tosi kuluneet sellaset ja harkitsen juuri löysien tilaamista... Ne vaan sopis ku nakutettu mun uusien nilkkurien kans yhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti