Talven vaateostokset


Mulle kerty bloggaamattomalla ajalla kauheesti uusia paitoja ja etenkin kaikkia neuleita vaatekomeron täytteeksi. Aikasemmin multa löyty tosi huonosti erilaisia neuleita ja neuletakkeja, mutta tänä talvena oon ollu kunnon vilukissa ja joutunu käyttään joskus jopa paksun neuleen kanssa vielä paksua neuletakkia, joten erilaisia neuleita ja neuletakkeja ei voi koskaan olla liikaa ainakaan niillä parin viikon takaisilla pakkasilla. Kerrospukeutuminen ja -30 asteen pakkaset, nautin!
Kaikki kuvan neulepaidat, mitä mulle on kerääntynyt tässä parin kuukauden mittaan, on lähinnä vaan poolokauluksisia lukuunottamatta tietenkään valkoista neuletakkia. Tosta raitapoolopaidasta, joka kuvassakin näkyy, oon niin ilonen, sillä katselin kyseistä paitaa Gina Tricotin nettisivuilla pari viikkoa aiemmin enkä aluks meinannut löytää sitä Jyväskylän kivijalkaliikkeestä, joten meinasin jo ostaa erään toisen neuleen, jota olin myös katsellut sillä silmällä kuukausien ajan, mutta onni onnettomuudessa, kun bongasinkin ton raitapaidan sattumalta! Huvittavinta oli, kun toi paita oli kumminkin niin näkyvällä paikalla, että sokeekin sen huomais...


Talven aikana ei hirveemmin oo tullut osteltua mitään lyhythihasia ihan syystäkin! Kauhuissani kattelen kuinka jotkut ottaa someen kuvia ilman takkia ja melkein kesähepeneissä kolmenkympin pakkasissa pihalla lumisateessa. Jäädyn jo ajatuksestakin!
Sinisen pitsipaidan tilasin Nellyn black fridayn alesta, koska hintaa yksilölle jäi huikeasti vajaat 7 euroa ja mustavalkosen peplumin löysin Gina Tricotin aleista. Yleensä oon tosi kriittinen ketjuliikkeiden ja tapauksen huomioon ottaen myös nettikauppojen pitsivaatteisiin, koska aikasemmat kokemukset esimerkiksi Gina Tricotin pitsipaidoista oikeanlaisesta käytöstä ja pesusta huolimatta, on ollut lähinnä vaan huonoja kokemuksia. Kohdatessani alepaidan uskalsin ottaa riskin sen suhteen, että paita menee pilalle nopeastikin, mutta enpä ole pahemmin saanut tilaisuutta käyttää sitä vielä, sillä jäätyisin jo sisällä toppi päällä, vaikka pukisin neuletakin päälle, hyrr.


Victoria Törnegrenin Nellylle suunnittelema bleiserimekko on ollut tähän mennessä vain mun ihailun kohteena vaaterekissä. Tilasin mekon samaan syssyyn ylempänä olevan pitsitopin kanssa ja tää on aivan ihana! Harmi, että vuodenaikaan katsoen vaan ehkä vähän vääränlainen ostos, joten pääsen tuumaan tähän kohtaan, että tulispa pian kesä. Tosin isona probleemana kyseessä olevan mekon kanssa tulee varmasti olemaan se, että mekon ainoa kiinnitys on vaan kuvassa näkyvän vyön avulla... Ajattelinkin ostaa jonkun valkosen ihonmyötäsen mekon bleiserimekon alle ihan vaan estääkseni kaikki vilautteluvaarat.


H&M:n ylläolevien nilkkurien osto oli pienoinen poikkeus sääntöön, sillä mä kannatan kenkien suhteen kerralla panostamista laatuun. Nilkkurit toki oli halvat hinnaltaan, mukavat kävellä, mutta mä luulen, että laatu onkin asia erikseen. Saattaahan kengät toki yllättääkin! En oo näitäkään päässyt käyttään vielä kunnolla, sillä oottelen, että lumet lähtis sulaan.

Ajattelin tällä postauksella kiriä kaikki esittelemättä jääneet vaateostokset ja oman postauksensa teen vielä uusille kotijutuille. Oon taas ideoinu huikeen paljon kaikkia ihan mahtavia postausideoita muutenkin kunhan ne pääsis ihan sinne toteutuksenkin asteelle. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti