Tavoitteet vuodelle 2016

Vuosi on vielä onneksi aikalailla aluillaan, joten ajattelin kiteyttää mun omat, suurimmat, tavotteet alkaneelle vuodelle, jotta mielenkiinnosta pääsisin niitä vuoden lopulla tarkastelemaan, että onko tavoitteet kenties täyttynyt! Selväähän on, että kaikki ei täyty niin kuin niiden haluaisi täyttyvän tai täyty lähes lainkaan, mutta tietää ainakin missä parantaa seuraavana vuonna.

Ensimmäisenä tavoitelistaltani löytyy koulu. Koulu on opiskelijan työtä ja sen suhteen tulee pistää kaikki panokset peliin. Mun kevät tulee oleen mielenkiintoinen, sillä koulun tiimoilta meillä on kevään ajan kiva projekti meneillään, jonka vuoksi pääsen kontaktoimaan eri yrityksiä yhteistyön tiimoilta erääseen tapahtumaan ja hoitamaan samalla kyseisiä asiakassuhteita.
Toinen mielenkiintoinen juttu kevään aikana opiskelujen suhteen tulee olemaan korkeakoulujen yhteishaku, joka starttaa maaliskuussa ja kesällä pääsen jännittämään mahdollisen koulupaikan saamista.

Voisin todeta, että myös ihmissuhteet ja niiden ylläpito kaikessa komeudessaan kuuluu lähes jokaisen ihmisen tavoitteisiin edes jollain tasolla. Mä itse voin sanoa, että mulla on paljon kavereita, ei oo parempia eikä huonompia kavereita, sillä kaikissa on ne omat ihanat juttunsa, joiden takia heidän kanssaan viihtyy ja toivottavasti myös mustakin semmonen puoli löytyy, jonka takia mun kanssa haluaa viettää aikaa. Oon todennut viime vuoden aikana muutamaan otteeseen, että voisin olla parempi ystävä, parempi tyttöystävä, parempi pikkusisko sekä parempi täti, joten miksi mä en sitä olis? Tän vuoden tavotteena on karistaa moiset fiilikset ja pistää täysillä meneen ihmissuhteissa.


Elämäntavat ja niiden muuttaminen on se joka vuoden kliseinen alotus. Mä ajattelinkin täyden elämäntapamuutoksen sijaan panostaa siihen, että pyrin liikkumaan aina, kun fiilikset sen suhteen kohtaa ja tietenkin haluan myös takaisin mun terveellisemmän ruokavalion, jota noudatin noin vuosi sitten ihan omista mielihaluistani johtuen eikä mun tarvinnut luoda mitään tarkkoja ruokadieettejä sun muita vastaavia, vaan kaikki pohjautu täysin siihen, että halusin syödä mieluummin vaihtoehtosesti herkkujen sijaan hedelmiä kieltämättä kumminkaan itseltäni jatkuvasti jotain.

Meidän perheessä ei oo ikinä vanhempien tiimoilta luotu meille lapsille ymmärrettävistä syistä mitään säästötilejä mukulana, joten säästöjäkään ei työttömälle opiskelijalle ole siis kovinkaan kertynyt. Tänä vuonna pyrin mahdollisuuden tullessa työskentelemään niin kovasti, että pystyisin myös alottamaan säästämisen ihan omaa omistusasuntoa varten. En haaveile mistään luksuskartanosta meren äärellä, vaan haluan siistin kerrostaloasunnon kaikkine herkkuineen mieluiten täältä Jyväskylästä.


Vasta äskettäin kotoa muuttaneena haluan panostaa myös oman kodin luomiseen ja sen sisustamiseen. Ikinä ei voi panostaa liikaa sisustukseen, jotta koti alkaa tuntuakin kodilta. Muutto meillä olisi toivottavasti luvassa vielä tämän vuoden puolella toiseen kämppään, jolloin päästään muun muassa shoppailemaan uutta sohvaa, ruokailuryhmää sekä ehkä jopa uutta tv-tasoa! Kaikkia pieniä, yhteensointuvia juttuja oon yrittänyt hankkia kokoajan lisää ja vielä olisi rutkasti tarvetta muun muassa leipälaatikolle ja kaikille pienille purnukoille, jotka ei nykyiseen pikkukeittiöön valitettavasti mahdu, mutta ehkä seuraavan suhteen onnistaa? Myös esimerkiksi verhojen suhteen oon ollut tosi nirso ja meillä on kuvasta huomatenkin makuuhuoneessa liian lyhyet ja ei niin mieluiset väliaikaisverhot vieläkin sekä yöpöydän tilalla on yksi ruokailuryhmän pinnatuoleista, joten sisustuspuuhia riittänee tälle vuodelle rutkasti.

Pyrin tänä vuonna myös matkustamaan ihan ekan kerran johonkin ulkomaille. En olekaan blogissa ennen tainnut mainita, että ikinä en oo ruotsin laivaa pidemmälle päässyt, joten jos tänä vuonna vihdoinkin. Halut on kovat, mutta saa nähdä mitä rahatilanne tuumaa. Lontoo, Pariisi tai Tukholma on tällä hetkellä semmosia matkakohteita, joihin haluaisin enemmänkin käydä tutustuun tämän vuoden puolella!

6 kommenttia:

 1. Kiva näkönen blogi sulla! Jos kiinnostaa niin käy tsekkaan blogimme www.lettitytot.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ompa kivoja tavotteita! Ja tykkään tosi paljon tästä sun uudesta nimestä blogissasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään enemmän tästä uudesta nimestä verraten siihen vanhaan! :D

   Poista
 3. Tulin kurkkaan sun blogia ja jäänyt selailemaan ihan huolella ja vieläkin aattelin jatkaa mut sul on ihanan jotenki positiivinen ja asiallinen blogi, en tiiä mikä täs mua vetää mut joku kuitenkin <3!

  VastaaPoista