2015: Suosituimmat postaukset

Haluan palata viime vuoteen tällasen postauksen tiimoilta, joka mun oli tarkotus julkasta jo tammikuun aikana, mutta toteutus ei ollut itselleni ensin mieluisa, joten vaati vähän muokkailuja ja etsintää vanhojen kuvien suhteen. Oli ihan mielenkiintosta tsekkailla blogitilastoja postauksien suhteen sekä sai samalla hurjat määrät postausideoita taas tälle keväälle. 

1. Ylppärimekkoa mä metsästän

Huhtikuussa etsiskelin potentiaalisia ylioppilasmekkovaihtoehtoja, vaikka tosin itselläni taisi jo tuossa vaiheessa mekko olla hankittuna tekstin ja oman muistin mukaan. Pakko sanoa postauksessa olevan kollaasin mekoista, että enää en välttämättä valitsisi niin hempeitä vaihtoehtoja ja oma ylppärimekkokin oli aikalailla erilainen näihin verraten. On jännä huomata, miten oma maku vaatteiden suhteen on muuttunut roimasti tässä vuoden sisään.Ja joista taisin loppujen lopuksi tehdä kumminkin vain kolme. Jätskiä ja mansikoita tais tulla vedettyä yllin kyllin, Rovaniemelläkin tuli käytyä kuten myös Särkänniemessä. Josko sitten loput tekis ens kesänä?Tän postauksen suosiosta olin hieman yllättynyt, sillä esimerkiksi postauksen kuvat lähtisin toteuttaan ihan erilailla, jos pääsisin sen nyt toteuttaan sekä luottotuotteetkin on hieman vaihtuneet. Ei sillä, että mulla ees hirveesti mitään juhlatilaisuuksia tässä olis ollutkaan.


Tästä postauksesta uskoinkin tulevan suosittu, onhan tää nyt vähän erilainen tutkinto niin hyvässä kun pahassakin, mitä yleensä lukiolaiset pyrkii tekeen lukion jälkeen ja sen takia aikanaan halusinkin avata, että miksi mä tänne kouluun ylipäätään hain. Haluaisin myös, että lukiolaiset tajuais tämänkin olevan vaihtoehto muiden joukossa, jos ei enää pänttäys tai pitkät tutkinnot nappaa. Tästäkin aiheesta tulossa sarjan toinen postaus pikimmiten... ;)Täydelliset on edelleenkin! En malta oottaa, että kevät tulee ja pääsen tanssahteleen nää jalassa ympäri maita ja mantuja. Ja ajatella kaikki ne asut, mitkä näyttää taas kerran ihan täydellisiltä nää jalassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti