5+1 huippuhyvää sarjaa Netflixissä


Nykyään lähes joka talouden vakiovarustukseen kuuluu Netflix. Oletetaan, että kaikki tuhlaa kympin kuussa siihen, että kuluttaa vapaa-aikansa koulun tai töiden ohella pelkällä sohvalla lahnaamiseen ja Netflixin tuijottamiseen... Tai ainakin näillä suunnilla pari ihmisolentoa allekirjottaa viimeisimmän. Sen ja tän sairastamisen tiimoilta mä sitten päätinkin koota teille mun kaikkien aikojen lempparisarjat Netflixistä! 


The Returned on tällä hetkellä sarjoista parhain. Oon aina tykänny trillereissä ja kauhuleffoissa siitä jännityksen fiiliksestä, mikä jatkuvasti on katsoessa moisia elokuvia ja vähän samoista syistä tykkään katsoo tätä sarjaa! En halua paljastaa sarjasta liikaa, mutta pikkukaupungissa aiemmin, jopa 29 vuotta sitten, kuolleet asukkaat herää henkiin ja palaavat takaisin kaupunkiin. He eivät aluksi edes tiedä olevansa kuolleita, mutta selvittäessään sen alkavat miettiä tarkoitusta palaamiselleen. Sarjasta on valitettavasti vain turmiolliset 10 jaksoa Netflixissä eikä mulla oo mitään hajua onko lisää tulossa?

Toinen sarja, mitä on tullut lähiaikoina katseltua enemmänkin on The Secret Life of the American Teenager. Sarjan nimestäkin voi päätellä jo paljon ja suurin aihe, mikä sarjassa puhuttaa jatkuvasti hahmojen välillä on seksi ja ihmissuhteet eli toisin sanoen kuvailee erittäin hyvin lähes jokaisen teinin elämää. Sarja tuli aikoinaan tv:stä ja aloinkin ihan vahingossa sarjaa sillon katselemaan, kun telsun onnistuin avaan aina oikeeseen aikaan. Hypin riemusta, kun sarja löytykin nyt viime kuussa Netflixistä! Jos ei oo fiiliksiä kattoo mitään kovin raskasta sarjaa aiheeltaan, niin suosittelen tätä.

Dawson's Creek on toinen vähän kevyempi sarja. Taas käsitellään samoja aiheita, mitä aikaisemmassakin; ihmissuhteet ja seksi. Sarjasta jäi tosi hyvä fiilis, mutta sarjojen puutteessa aloin jaksoja uudestaan katsomaan, niin iski ehkä pienoinen tylsistyminen. Tää on siis semmonen once in a lifetime -sarja ainakin omalla kohdalla. Pakko kattoo kaikki jaksot sen kerran sarjan huikeuden takia eikä voi jättää ekaa katselukierrosta edes kesken koukuttavuuden takia, mutta toista kierrosta ei enää halua jatkaa ekoja jaksoja pidemmälle.

Roswell oli sarjoista mystisin. Maxin ja Lizin suhde oli koukuttavin koskaan ja Michael oli hahmoista ihan suosikki... Tarviiko sitä sen enempää ees perustella. Mua on jotenkin aina napannut sarjat, joista löytyy jotain yliluonnollista, vaikka niitä ei tässä listassa ookaan sen kummempaa määrää, mutta voin sanoa, että Supernatural kuuluu kans ihan lempparisarjoihin.

The O.C. on edelleen kesken, koska The Returned alko oleen hieman mielenkiintosempi... Alussa tykkäsin hirveesti kattoo jatkuvalla syötöllä, mutta multa alko toisen kauden jälkeen meneen maku jatkuvasti toistuviin ihmissuhdekoukeroihin sun muihin. Eli vaan ne kaks ekaa kautta oli ihan huiput mun mielestä! Mukulana tuli katottua telkasta aina välillä Orange Countya, mutta enpä siitä oikein muuta muistanut, kun Ryanin olevan ihan pirun sulonen.

Charmed eli meille suomalaisille mitä luultavammin tutummalla nimellään Siskoni on noita onkin saavuttanut ihan ykkössijan kauttaaltaan lempparisarjojen listalla. Siskoni on noita -sarjaan olin koukuttunut toissakesänä ihan täysin ja vietinkin vissiin suurimman osan päivistä katsoen Netflixistä sitä. Harmikseni huomasin hetki sitten, että kyseistä sarjaa ei enää Netflixistä löydy, mutta halusin sen tähän kumminkin lisätä, koska tää, jos joku sarja on mun mielestä katsomisen arvonen.

Löytykö teidän lempparisarjoja listasta?

2 kommenttia:

 1. Kiitos hyvistä sarjavinkeistä, niitä aina tarvitaan! :)


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Eikä en oo ees tajunnut et Siskoni on noita löytyy Netflixistä!! Pakko alkaa kattomaan :-D Toi oli pienempänä ihan mun lempparisarja!

  http://plan-cee.blogspot.fi

  VastaaPoista