Hiihtolomasuunnitelmat

Mulla starttas periaatteessa jo nyt torstaina eli eilen vihdoinkin hiihtoloma, mutta virallinen alkamispäivä olis vasta tänään tai jos vielä tarkempia ollaan, niin vasta maanantaina. Ajattelinkin kirjata ylös ihan näin blogiinkin, että mitä mun loma tulee pitään sisällään. Kaiken kaikkiaan aika rento viikko edessä päin onneks, koska tämmöstä pelkkää lötköttelyä oon kaivannut jo pitkän aikaa! Kumminkin lötköttelyn lisäks myös muutamat sitäkin kivemmat jutut tiedossa.


Helsinkiin suunnataan poikaystävän kanssa mitä luultavammin ensi viikolla. Tajusin, että mähän en oo siellä muutamaan vuoteen käynyt, kun ei oo varsinaista tarvetta ollutkaan ja nyt olis hyvä sauma lähtee yhdessä. Jos reissu tulee onnistuun, niin siitä täällä bloginkin puolella tuutte kuuleen, joten en sitä ihan täysin halua avata tähän postaukseen.

Teen koulujuttuja eli tässä tapauksessa yritysmyyntityötä. Myyntityö on vienyt hetken tai pari aina joka päivästä eikä ole niin monimutkasta kontaktoida yrityksiä kuin saattaisi olettaa, joten uskon myös lomalla paneutuvani tähänkin edes jonain hetkenä, kun motivaatiota vain löytynee. Myös yksi yritystapaaminen löytyy lomaviikolta, joten siihenkin paneudun kunnolla.

Ystävättärieni kanssa on suunniteltu monenmoista treffailua toistemme kanssa, mutta saa nähdä miten saadaan suunnitelmat toteutuun. Tällä hetkellä ainakin eräs kaveri olisi tulossa Tampereen suunnilta tänne meille päiväksi tai pariksi.


Edellisestä päästäänkin seuraavaan, joka on parantuminen. Mulla on edelleenkin kurkku hieman kipeä, veto on ihan pois ja nokka vuotaa, koska en oo koulun tiimoilta paljoakaan päässyt lepäileen. Onneks tähän saumaan kumminkin tuli loma, jotta voin rauhassa yrittää tervehtyä!

Ja seuraava on taas yhteydessä edelliseen eli jos vain suinkin pääsen tervehtyyn, niin alotan loman aikana kuntoilun. Viimeks harrastin kunnolla jotakin puoltoista vuotta sitten. Ihan tajuttoman pitkän aikaa oon vaan ottanu chillisti. Sillon harrastin tosiaan kuntonyrkkeilyä ja mulle iski kauhee kaipuu näin vuoden alun kunniaks takasin nyrkkeilysäkin mätkimiseen. Viime keväästä alkukesään tosin kävin aina hölkkälenkeillä ja lenkkipoluillekin ajattelin palata pikimmiten. Hiihtoloman ensisijasena tavotteena näin kuntoilun puolelta on löytää joku halpa, mutta hyvä kuntonyrkkeilykurssi.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanilta lomasuunnitelmilta! Lomalla on aina kiva tehä jotain spessua kyllä, mulla oli jo nyt tällä viikolla hiihtoloma ja alkuviikko kulu mökkeillessä ja rentoillessa! :)

  http://riikkamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökillä on ihana rentoutua aina lomilla! :)

   Poista
 2. Vaikuttaapa lomasuunnitelmasi hyviltä! Pikaisia paranemisia sinne, että pääset toteuttamaan listaasi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En malta oottaa, että pääsee toteutteleen näitä! Onneks on jo parempi fiilis verraten siihen, mitä oli ennen viikonloppua! :)

   Poista