OUTFIT INSPIRATION || February


Vihdoinkin pari vapaata etäpäivien muodossa. Eilen säädin illan aikataulutuskaavioiden ja excel-taulukoiden kanssa silmät ristissä monta tuntia ja tänään taas jatkunee sekin illan mittaan. Tässä välissä ajattelin olevan tauon paikka koulujutuista ja tulla hetkeks blogin puolelle postaan helmikuun asuinspoa kuvin ja tekstein. Nyt ollaan jo helmikuun puolella ja kevät alkaa läheneen. Pihalla ei oo kun muutama aste pakkasta - tällasistä pakkaspäivistä mä tykkään.
Ajattelin lähtee ensimmäisenä hakeen inspiraatioo vaaleista asuista. Päivät alkaa piteneen, joten jos syksyyn ja talveen verraten innostuisi myös enemmän vaaleista asuista. Ylläolevissa asuissa tykkään kumpaisissakin neutraaleista ja kevyistä väreistä, jotka tekee sellasen vaikutelman, että itsekin haluis vetästä heti valkoset farkut päälle. Vaaleista housuista ylipäätään mulle tulee tosi keväinen vaikutelma. Pastelliset takitkin nappaavat erittäin hyvin kuvien asuissa ja huomaa kuinka freshin vaikutelman korkokengät toisi varmaan asuun kuin asuun, harmi vaan, että Suomessa pääsee niitä niin harvoin käyttämään vuodenajat huomioon ottaen ja en edes omista loppu peleissä kuin yhdet korkokengät, nekin juhlakengiksi tarkoitetut.


Pikku hiljaa säiden niin suosiessa saa heivata talvivaatteet vaatekomeron uumeniin ja kaivaa kevyemmät releet esiin. Säät on ollu tosi lauhkeita jo nyt, joten innolla odotellen saisiko esimerkiksi trenssin kaivaa jo kuun loppuun mennessä esille... Vasemmassa asussa ei suinkaan inspiroivana juttuna ollut asun keveys, vaan noi ylipolvensaappaat. Nellyltä oon katellut kieli pitkällään kyseisenlaisia saapikkaita, mutta hinnat huitelee halvimmissakin lähempänä 100 euroa ja mun rahapussi ei ihan niin paljoa anna myöten tällä hetkellä. Toisena vaikuttavana tekijänä on se, että tein itselleni lupauksen panostavani tänä vuonna vaatteiden sijaan lähinnä kotijuttuihin, jotta saan kodin vielä joskus valmiiks lukuunottamatta tietenkään välttämättömiä vaatekappaleita.
Toisessa kuvassa vaaleen asun lisäksi kiinnitin huomioni ruutuhuiviin. Etenkin huiveissa tykkään ruutukuviosta ja tällä hetkellä omistankin kaksi ruudullista huivia - ja niitähän ei voi koskaan olla liikaa. Talven aikana oon myös ihastellut ruutuhameita, -takkeja ja jopa paitojakin. Voin kuvitella sieluni silmin kuinka täydellisen asun saisi yhdistämällä nahkahousut ja ruutupaidan!

2 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita, kyllä tulee niin keväinen olo. Itse asun Tanskassa, ja täällä alkaa jo olla kelit kevät vaatteiden käyttöön, enkä malta odottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku hiljaa onneks se kevätkin tulee! ;)

      Poista