Tylsyyden taltuttajat sairastaessa

Listasin teille taas kerran huikean idean saadessani tylsyyden taltuttajia sairastaessa ja miksei ihan terveenäkin! Kaikkihan muistaa toki lepäillä oman fiiliksen mukaan, syödä vitamiinipitosesti ja juoda paljon vettä, mutta mä en ainakaan pysy 15 minuuttia pidempään paikallani... Ei ihme, että tääkin flunssa hieman pitkittyi. Kaikissa kohdissa yritin ottaa huomioon sen, että tekeminen ei olis fyysisesti raskasta saatika sitten tarvitse mitään erityisiä välineitä.

Leffamaraton


Taas päästään Netflixin maailmaan! Sieltä löytyy ihan klassikkoelokuvia kuin myös vähän erikoisempiakin, joita ei oo välttämättä aiemmin nähnyt. Jos etsit kevyttä katsottavaa, niin muun muassa Aina eka kerta, Lomapainajainen ja Just go with it on varteenotettavia vaihtoehtoja. Psykologisista trillereistä suosittelen kahta leffaa, jotka itsekin juuri katsoin; Dream house ja The Uninvited. Vaihtoehtosena myös sarjamaraton ja mun omista lempparisarjoista Netflixin syövereissä teinkin jo oman postauksensa.

Kirjat


Miksei myös lehdet ja blogitkin! Ootko ollut terveenä niin kiireinen, että aikaa ei oo jäänyt lukea rästiin jääneitä blogimerkintöjä lempibloggareilta tai viimesin Cosmo on lukematta? Et oo ainoo, onneks sängyn pohjalta on myös mahis raahata läppäri tai sitten vaikka se Cosmo kaveriksi sänkyyn ja lueskella lepäillessä. Kiireen keskellä huomaa, kuinka paljon aikaa edellä mainitutkin aktiviteetit vievät.

Suunnittele, mitä aiot tehdä parannuttuasi

Hyvänä esimerkkinä suunnittelulle toimii eilinen postaus, jossa luettelin hiihtolomasuunnitelmat. Neljän seinän sisällä maatessa ja etenkin sairastaessa huomaa, kuinka ei pysty kaikkea haluamaansa tekemään ja miettii, että miks ei oo niitä aiemmin terveenä tajunnut tehdä, joten miksei toteuttais niitä sitten tervehtyessään?


Hemmottelupäivä

Sairastaessahan olis ihan luksusta pitää päivä, jolloin vetäis normaalia enemmän erilaisia hedelmiä, kuoris kasvojen ihon ja miksei muunkin kropan oikein kunnolla, nyppis kulmakarvat, lakkais kynnet, mitä ikinä keksiskään! Esimerkiksi täältä löydät hyvät ohjeet kotitekoiseen kuorintaan. Jos ei tällasen päivän jälkeen piristyis, niin ei kyllä millonkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti