Valentine's day

valentines day

Mä en oo ikinä perustanut ystävänpäivästä enkä ole sen koommin sitä juhlinutkaan, jollei joku kaveri oo välttämättä halunnut. Toisaalta taas ystävänpäivän juhlimattomuus on ristiriidassa sen kanssa, että rakastan kaikkia erilaisia juhlia. Onneks loppu peleissä aina on kumminkin hyvä suunnitella erilaisia asuja! Nytkin halusin pistää suunnitteille pari asua ystävänpäivää varten ja jos olis jotkut kuumat deitit sillon, niin todellakin hankkisin yllä näkyvät asukokonaisuudet kätösiini. Mun tän ystävänpäivän kuumat deitit rajoittunee vaan sängyssä löhöömiseen, Netflixiin ja mitä luultavammin Ben&Jerry's -jätskiin, jota kävin tänään hamstraamassa jopa kolme purkkia läheisestä K-Supermarketista, kun olivat tarjouksessa vain 3,99 e! Mietin, että pitäiskö lauantaina hakee taas pari lisää...
Mekoista molemmat on Nellyltä yllättäenkin ja vasemmalla oleva mekko on ihan lemppari! Ainoo, mikä mekossa ei natsaa, on toi rinta-aukko, koska mähän en mitään megarintavarustusta kumminkaan omaa, joten ei todellakaan imartelis mun kroppaa. Sen sijaan punainen mekko olis hyvinkin sopiva omalle kropalle ja monikäyttönenkin, kävis niin arkeen kun juhlaankin! Ja noi kengät on niin ihanat, jos vaan tommoset sais koristaan omaa kenkävarastoo. Tiedä sitten tulisko niitä kumminkaan käytettyä lähes lainkaan, kun oon entistä enemmän vaan mukavuudenhalunen niin kenkien ku vaatteidenkin suhteen.

Oonko ainoo, jolla ei oo mitään erityistä puuhaa ystävänpäiväks tai joka ei ees pidä kyseistä päivää juhlimisen arvosena? Joka päivähän pitäs olla ystävänpäivä. ;)

3 kommenttia:

 1. oh haluan noi mekot!! ihania

  http://katilahtinen.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tajuttoman ihania! Etenkin tää vasen on mun lemppari. <3

   Poista
 2. Ihania mekkoja! Kelpaisi kumpikin :)♥

  VastaaPoista