WEDNESDAY MORNING SNAPSHOTS


Multa jäi eilen tekemättä yks tärkee koulujuttu, joka olis pitänyt olla tän päivän koulun alkuun mennessä hoidettuna, joten heräsinkin jo seitsemän jäljestä hoitaan sen pois alta. Oon aina tykännyt aamuista ja ylipäätään herätä aikasin, musta tuntuu, että aamusin oon aina tehokkaimmillani ja nytkin sain yllättävän nopeasti tehtyä tekemättömät excel-listaukset. Aloin jo kittaan toista kuppia kahvia ja kun tässä vielä jonkin verran aikaa riittänee, niin päätin tehdä tällasen postauksen vaihteen vuoksi, kun itse tykkään lueskella tämmösiä at the moment -postauksia muidenkin blogeista enkä näitä tänne oman blogin puolelle oo ennen väsännyt. Nää on aina tällasia niin sanottuja kurkistuksia toisten arkipäiväiseen elämään ja sen takia itse niistä tykkäänkin.

4 kommenttia:

 1. Aikaiset aamut on kyllä parhaita :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ei mee koko päivä hukkaan saatika sitten aamunen vapaa-aika ennen koulun alkua. ;)

   Poista
 2. Mäkin tykkään aikaisista aamuista, jos on rauhassa aikaa tehdä kaikkea eikä kiire minnekkään! Harmi, että oon vielä enemmän yöihminen, aikaisin on mahoton mennä nukkumaan, joten aamusin on vaikee päästä ajoissa ylös. Mutta ne aamut kun pääsee on kyllä sen arvosia!:-)


  http://eevisi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on välillä vähän sama probleema! Tai nyt taas, kun koulupäivät on iisimpiä, niin aina yöunille meno vähän venyy... :D

   Poista