Näin pukeutuisin, jos olisin mies

En oo ennen törmännyt blogeissa tällaseen vähän erilaisempaan postaukseen naisten pukeutumisen ohella myös miesten pukeutumisesta, joten sen takia pohdinkin, että ihan hauska idea ainakin omasta mielestä leikitellä aiheella täällä bloginkin puolella.


Mä rakastan kauniita, klassisia villakangastakkeja niin naisten kuin miestenkin päällä. Se antaa ihmisestä aina asiallisen kuvan ja korostaa jo valmiiks hyvää pukeutumistyyliä. Parastahan on, että villakangastakkeja näkee niin arkivaatteiden kanssa kuin ihan juhlallisemmissakin tilaisuuksissa, joten takista on moneen! Mun mielestä yhtään parempaa sijotusta ei kukaan, sukupuolesta riippumatta, voi tehdä takin suhteen.
Toisena, hitusen ehkä rennompana juttuna haluan nostaa miesten pukeutumisesta esille chinot. En oo vielä törmännyt mieheen, kelle kyseiset housut ei sopis ja noi on varmasti paremmat vaihtoehdot miestenkin mielestä jopa farkuille. Eli mullakin olis housuvarastot varmaan täyteen ängettynä chinoista! Pakko vielä mainita oikeen puolen asusta se, että koko asu on ihan huikee ja rakastankin tommosta klassista pukeutumista. Bleiserit ja kauluspaidat kunniaan! ♥


Hienompia ja kuuleman mukaan myös laadukkaampia miesten kenkiä et voi löytää, kun vasemman puolen Crockett & Jonesin nauhakengät. Vissiin myös Daniel Craig vannoo kyseisen merkin kenkien perään.
Purjehduskengät, tunnetusti ainakin mun termistössäni myös purkkarit, on semmonen juttu, mistä oon katkera miehille. Haluaisin itelleni jotkut ihanat, nahkaset purkkarit, mutta vissiin niille ei ihan hirveesti oo naisten puolelta kysyntää ainakaan Suomen kamaralla, kun purkkarivarastot kenkäkaupoissa ammottaa tyhjyyttään - tai ainakaan en koskaan löydä mieluisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti