Ylppärimekkoa metsästämässä? #2

Viime vuonna tähän aikaan mä itse sain onnekkaana etsiä kevään ylppärijuhliini itelleni mekkoa, joten tänä vuonna katkerana haaveilen kaikista kauniista koltuista, jotka tulevat ylioppilaat voi vetästä ylleen. ♥ Mun viime vuotinen ylppärimekon metsästystä käsittelevä postaus on tällä hetkellä blogin toisiks suosituin postaus ja siihen pääset tästä. On niin hassua, että tosta postauksesta on vierähtänyt kohta vuosi, kun suurimpana huolena oli se, että saan mun ylppäriasun kasaan tarpeeks ajoissa kirjotusten jälkeen ja nyt vuodessa on tapahtunu huikeesti kaikkia uusia juttuja, mistä en ollut ees tietonen tollon.

yo
1 | 2 | 3

Näissä mulle mieleisissä mekoissa mennään aika vaaleella linjalla kuten huomata saattaa. Vasemman puoleiseen mekkoon rakastuin ensisilmäyksellä, koska toi väri on tajuttoman ihana. Tarpeeks vaalee, mut ei kumminkaan valkonen. Vähän nihkee fiilis tuli noista paljeteista. En ymmärrä, että miks niitä täytyy tunkee muutenkin jo kauniisiin, yksinkertasiin vaatteisiin. Kuinkahan monet kerrat mäkin oon skipannu jonkin vaatteen ostamisen, koska paljetit, helmet, sun muut turhakkeet, mitä niihin lisätään.

Keskimmäinen mekko oli ehkä eniten semmonen, minkä varmasti pistäisin päälleni ylppäreihin! Tollasta mekkoo harvemmin näät monillakaan ja mekko erottuis edukseen sieltä kaikkien maksipitusten ylppärimekkojen lomasta! Tai en tiedä miten muilla lukioilla oli mekkojen suhteen esimerkiksi viime vuonna, mutta meidän lukion ylppäreissä huomasin sen, että niitä iltamekkoja oli vissiin taas reilusti toissavuotta enemmän.

Viimesimmän mekon voisin niin kuvitella jonkun tummahiuksisen tytön päälle ja yhdistäisin sen kans ehdottomasti jonkun näyttävän korun, koska kaula-aukko on niin avoin. Aloin myös punnitseen tota kenkävalintaa uudestaan kyseessä olevan koltun kohdalla, koska mun mielestä tommosen harmahtavan (?) mekon kanssa paras värivaihtoehto ei välttämättä oo beige.

Tarkkasilmäsimmät saatto taas noteerata nää mun valitsemat vaatimattomat korutkin. Rannekorun sijaa toimittaa Hermèsin H-rannekoru ja Chanelin kaulakoru, joka on vissiin perujaan 1980-luvulta. Toi Hermèsin rannekoru olis just semmonen, jonka joskus haluaisin kotiuttaa, vaikka jopa 600 euron hinta ehkä vähän kirpaseekin...

4 kommenttia:

 1. Tuo kakkonen on eniten mun makuun! En itse edes harkitsisi pistäväni pitemmän mallista mekkoa, paljon vapaampi fiilis "normaali" pituisessa.

  http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykästyin eniten tohon keskimmäiseen! ♥

   Poista
 2. Tosi kiva kollaasi, tykkään kovasti laventelin/vaaleansinisestä, oikein kaunis ja kesäinen :) Mieluisin mekko mun tyyliin on myöskin tuo kakkonen, ihanan kepeä ja kesäinen, maksityylinen iltamekko tuntuu jotenkin vähän raskaalta kesäiseen juhlaan, jota kuitenkin juhlitaan iltapäivästä. Ja nuo nudekorkkarit, ai nam! Kiva postaus, sisko kirjoittaa tänä vuonna ylioppilaaksi, joten jännään minkälaiseen mekkoon hän päätyy ja mielenkiinnolla odotan mitä muilla juhlijoilla on päällä. Ihanaa viikonloppua! :)

  http://bottleoflove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleensininen on kans oma lemppari just etenkin vaatteiden suhteen ja passeli tommosiin virallisempiinkin juhliin, mihin en ite välttämättä lähtis ykkösenä hankkiin sitä valkosta mekkoa kumminkaan. Se oli kyllä parasta, kun pääsi punnitseen eri vaihtoehtoja, et mikä mekko olis itelle paras ylppäreihin. ♥

   Poista