Inspistä kesän arkiasuihin osa 2

arkiasu1


Nythän on kaikki tommoset vaaleet sävyt ollu aika kovassa huudossa ja mä itsekin haluaisin tommosen lämpimän taupen värisen ihoamyötäilevän mekon. En vaan tiedä, että miten kyseinen väri pukis mua näiden elovena-hiusten ja tän lakanan vaaleen ihon kanssa, mutta pukee hyvin naisia, joilla iho on keskimäärästä tummempi tai päivettyneempi. Ton mekon kanssa tulis todellakin yhdistettyä vaaleet ballerinat, joista kollaasiin päätyi Valentinot ja siihen yhdisteltynä vielä valkonen pikkulaukku sekä punaset kynnet ja huulet. Noi Smashboxin Always On -nestemäiset huulipunat olis semmosia, mitä haluaisin joskus kokeilla.

arkiasu2

Leviksen 501:set shortsien muodossa ja siihen yhdisteltynä esimerkiks kollaasissa näkyvä musta body, olis ihan unelma kesäasu! Siihen mustat söpöt ballerinat ja kultaset flash tattoot, niin jo on söpö, mutta rento kesälook kasassa. Lisäyksenä huuliin tommosta oranssihtavan punasta huulipunaa, niin kokonaisuus on täysin valmis. Mä ite ostin joskus aikoinaan Yves Rocherilta just tommosen oranssinpunasen huulipunan, mutta en oikein syttyny sävylle sen kummemmin sillon, mutta tänä kesänä oon opetellut käyttään sitä, kun tuohan se freshin fiilikseen aikalailla mihin vaan asuun näin kesällä.


arkiasu3

Vikassa asussa halusin yhdistää baby bluen tommosiin tajuttoman söpöihin loafereihin, tottakai valkosiin semmosiin, koska niin raikas yhdistelmä. Ja taas toi samainen DKNY'n pikkulaukku, joka vilahti jo ekassakin kollaasissa. Plussana kultaset yksityiskohdat asusteissa ja pinkit kynnet tuo mukavasti kontrastia koko asuun. ♥

Ekaan osaan pääset tästä, mutta sen tein omasta vaatekaapista löytyvistä rytkyistä. Mä ite voisin mieluusti kotiuttaa postauksen asuista jokasen, mutta mikä oli sun ehdoton lemppari?

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla! :)
    Hyvää kesää!

    http://jenni-aleksandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Oi miten kivoja kesäasuja! :-) Vaikeaa valita suosikkia mutta jos olisi pakko niin ehkä tuo ensimmäinen :-D

    VastaaPoista