SE SYY, MIKS EN KOSKAAN JULKASE ASUKUVIA


Jepjep, siis se fiilis, kun kaikki kuvat on samaa sorttia, mitä ylläolevat joka kerta, kun ees yritän saada blogiin asukuvia; puolet on just tommosia sähläyskuvia ja puolissa yritän liikaa, minkä huomaa naamasta ja asennosta. Ajattelin, että olisin voinu esitellä mun ihanaa sähkönsinistä vekkihametta, mutta vissiin myös sitä, kuinka epäkuvauksellinen oonkaan, heh. En vaan koe olooni mukavaks kameran edessä ainakaan asukuvia otettaessa. Siis mullahan on aina ihan tajuttoman suuret suunnitelmat siitä, kuinka saan siistejä asukuvia, mutta eihän mikään mee koskaan suunnitelmien mukaan ja kuvauspaikat saattaa osottautua jokseenkin monimutkasiks... En tosiaan aatellu, että päätyisin ottaan kuvia roskakatoksen seinää vasten, kun suunnitelmana oli ensin ottaa asukuvat sillalla. Mut hei, ehkä tää tästä, jos vaan alkais napsiin asukuvia entistä enemmän, koska mulla olis niin miljoonittain ihania asuja, mitä haluaisin alituiseen esitellä bloginkin puolella.

7 kommenttia:

 1. Upea tuo hame! <3 Ja itselläni aivan sama ongelma, en ikinä saa niin ihania kuvia kuin haluaisin, mutta onneksi pikkuhiljaa alan kehittyä ja tulla luonnollisemman näköiseksi kameran edessä! :) Paljon vaan treenaamista, niin kyllä se siitä (myös luotettavasta ja itselle läheisestä kuvaajasta on aika paljon hyötyä!)

  http://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin!? ♥ Täytyy itekkin alkaa enemmän vaan kuvaileen asuja, niin josko joskus alkais luistaan vähän paremmin. ;)

   Poista
 2. Toi asu on kyllä ihana! <3 Mulla oli alkuun ihan sama juttu, ja no on edelleen hiukan :D Kannattaa vaan mennä siihen kameran eteen, sillä pikkuhiljaa siinä rentoutuu! Komppaan Millaa, sillä itse oon ainakin huomattavasti sitä rennompi,mitä läheisempi ihminen ottaa kuvia. Sekin on plussaa,jos sun kuvaaja tykkää olla kameran takana, sillä silloin myös siellä kameran takana ollaan innostuneempia, ja se kyllä tekee fiiliksestä rennomman! :)

  http://anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans, ihanan rento! ♥ Totta, se kyllä helpottaa kuvailuja, jos jonkun läheisen kanssa kuvailee, joka siitä kuvailusta tykkääkin jopa. Ehkä se alkaa luonnistuun, kun alkaa enemmän oleen kuvattavana! ;)

   Poista
 3. Aivan ihana tuo hame! Samaistun tähän postaukseen kyllä tosi paljon, sillä itse en osaa olla kameran edessä sitten yhtään, vaikka harrastan valokuvaamista. Tuohon kameran edessä olemiseen pätee sama mikä kaikkeen muuhunkin: harjoitus tekee mestarin. Mitä enemmän on kameran edessä kuvattavana niin sitä luonnollisemmaksi se asia muuttuu. Ja nää tän postauksen kuvat on kyllä kivoja, kun tuo asu tulee esille niin kuin asukuvassa kuuluukin.

  Written by Neea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätinkin, että tänään taas yritän kuvailuttaa asuni, josko alkais askel kerrallaan tuntuun enemmän omalta jutulta asukuvatkin! ;) Oon samaa mieltä, että kuvista korostuu kumminkin hyvin toi asu. Yritin valita niistä epäonnistuneista onnistuineimmat, joissa se asu kummminkin pääsis oikeuksiinsa. :D

   Poista
 4. Mulla on toi ihan sama "ongelma" ! :D en vaan pysty oleen kameran eessä normaalisti tai suht neutraalisti :D ennemmin viihdyn sitten sillä toisella puolella.

  <3: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'
  Beauty Giveaway

  VastaaPoista