SUNNUNTAIN GOURMETSAFKAT & RENTOUTTAVA TEEILTAMA | PÄIVÄ MUN KANSSA

Sunnuntaina mä taas keräilin ylös juttuja, mitä päivän mittaan tein. Tällä kertaa olin ihan täällä Jyväskylässä viikonlopun ja loput selvinneekin päivän kulusta! Mulla ei jostain syystä ajatus kulje tän postauksen kanssa tällä hetkellä lainkaan, kun just hetki sitten heräsin päikkäreiltä, kun oon kipeenä, mutta onneks kumminkin olin kirjottanut tän postauksen jo valmiiks luonnoksiin aiemmin viikolla. Jos ette aiempaa my day'ta oo vielä tsekannut, niin siihen pääsette klikkaamalla tästä!


7:30 heräsin siihen, kun poikaystävä heräs ja päätin, että tänään ainakin yritän olla taas erittäin tuottelias, joten käskin Henkkaa pistään kahvit poriseen!

7:45 aamujuttujen jälkeen oli vihdoin kahvit tippunu, joten niitä alettiin siemaileen, jonka jälkeen chillailin sängyssä vajaan tunnin, kun sit lopulta menin pistään pyykit peseytyyn.

8:44 aloin viikkaileen vaatteita kaappiin, jotta saisin vaaterekin vihdoin paikoilleen ja alotettua kuvaan kirpparivaatteita. Välissä kävin ottamassa huikopalaks satsuman ja päivitin vaaterekin vaatteet vähän syksysempiin rytkyihin.

8:55 otin parit kuvat rekille järkätyistä vaatteista, johon piti vissiin olla joku syykin, mutta en todellakaan muistanu, että miks mä sit oikeesti siitä niitä kuvia napsin.


9:06 kävin viskaseen parit ruisleivät paahtimeen ja odotellessa niiden valmistumista oli pakko myös pistää kahvit keittyyn.

9:15 toinen kupponen kahvia, pari leipää aamupalaks ja tietsikka auki! Aloin pohtiin samaan syssyyn blogijuttuja eli mun tapauksessa sitä, mitä julkaisisin kyseisenä päivänä ja tulevalla viikolla.

9:32 päätinkin ottaa itseeni niskasta kiinni ja tässä välissä kuvata osan kirpparivaatteista, siirtää kuvat koneelle ja raapustella huikeet myynti-ilmotukset nettiin!

10:32 Eksyin erään viestin tiimoilta selaileen Nellyn alea erään mekon toivossa ja sieltä löytykin yks aika täydellisyyttä hipova mekkonen, mutta se ei vielä kumminkaan lähtenyt tilaukseen, sillä ensin oli juteltava erään ystävän kanssa kyseisestä mekosta!


10:48 tyhjentelin kameraa kirppisvaatekuvista, kun ne kerran oli jo koneelle siirretty sekä heti perään kävin pistämässä edellisenä päivänä ostamani viinirypäleet likoomaan, jonka jälkeen aloin kuvaileen blogijuttuja. Pääsin aika pikasesti siirtään kuvat koneelle ja muokkaan niitä.

12:50 uus postaus ulkona!

13:14 alettiin valmistautuun kauppaan lähtöön ja meni tästä varmaan vielä puolisen tuntia, kun todellisuudessa päästiin lähteen... Hups.

14:32 kotiuduttiin kaupasta taas kookosöljyä, maissikakkuja, hedelmiä ja kasviksia rikkaampana! Ruuat kaappiin ja sit kuvaileen tulevan viikon postauksia varten.


15:01 pidin kahvihetken tiimoilta vähän taukoo kaikesta puuhailusta, kun sit aloin puhdistaan pölyjä meidän olkkarin jalkalampusta, joka vihdoin löysi sohvan vierestä paikkansa!

15:25 pinaattikeitot mikroon ja luumutomaatit likoon, jotta pääsee vetään safkat naamariin! Toi valmis pinaattikeitto on jotain niin parasta... ♥ 

15:40 vuorossa oli tiskikoneen täyttöö, jonka jälkeen pääsin sohvalle pötköttään vähäks aikaa Housen parissa.

17:15 olikin aika valmistautua kaverille lähtöön ja taas pääsin vasta melkein puolen tunnin jälkeen oikeesti lähteen... :D Joskus kuuden jäljestä olin vihdoin kaverin luona ja oli kyllä ihan huippu ilta taas kerran! Ystäviä parempaa ei kyl oo olemassa.


20:57 olin kotosalla teeiltamaa ja yheksän kilsan pyörälenkkiä rikkaampana! ♥

21:04 poikaystävän kainaloon ja tsekkaileen kaikki somet!

21:22 suunnattiin meidän jo traditioksi tulleeseen sunnuntaisaunaan, jossa kokeilin yhtä kikkaa mun kuivaan päänahkaan, josta kaveri vinkkas. Ainakin tää eka kerta tuotti tulosta, mutta luultavasti tulossa juttua blogiin, kun alan tästä lähin joka kerta saunassa käyttään tota kikkaa ja saa nähä, mitä päänahka siihen tuumaa. :)


21:52 Hellevin hedelmäherkut väsäykseen eli tällä kertaa hedelmäherkku pitää sisällään viinirypäleitä, banskun ja satsuman! Myös teetä piti tottakai kupponen keittää, täytyykö ees enää mainita, että mitä teetä...!? Näistä antimista sain nauttia taas poikaystävän kainalossa katsoen Pirates of the Caribbeanin toista osaa.

22:46 suuntasinkin sit jo unille!


Nyt mä suuntaankin keittään uuden kupillisen teetä. Toivottavasti muiden torstai ei oo ollut yhtä ontuva kuin mulla! ♥

1 kommentti:

  1. Musta tuntuu, että koko viikko on ontunut. :D Nyt loppuviikosta muutaman hyvin nukutun yön jälkeen alkaa vasta päästä kiinni tästä viikosta töitä tehdessä. :D

    VastaaPoista