2. adventin bonusluukku: TAMPEREEN JOULUTORI 3. - 22.12.

Me sovittiin Anniinan kanssa jo piiiitkän aikaa sitten, että mehän muuten suunnataan joulutorille tänä vuonna, sillä moiset on valitettavasti viime vuosina viilettänyt ihan ohi. Erilaisissa sesonkien aikasissa toreissa ja muissa tapahtumissa on kumminkin aina sitä omaa fiilistänsä, joten kyllä tää joulutorikin toi rutkasti lisää joulumieltä!


Mehän tavattiin Anniinan kanssa vasta ensimmäistä kertaa, mutta voin sanoa, että viimeseks kerraks tää ei todellakaan jääny. Se fiilis on niin huikee, kun tapaat jonkun ihmisen ja teillä vaan synkkaa! ♥ Kuvia tuli napsittua, sillä molemmat sormet kohmeessa yritti tehdä parhaansa ja oli ihan huikeeta, että molemmat oli siellä kamerat kourassa eikä seuralainen joudu häpeen (Henkka kirjotin tän virkkeen tähän ihan sua varten!!), kun napsii jokaisesta nätistä jutusta kuvaa.


Sieltä löyty ihan kaikenlaista ja muun muassa toi piparimaitosuklaa jäi huutaan mun nimee... Ehkä seuraavan kerran Keskustorille suunnatessa täytyy käydä kotiuttamassa myös yks sellanen. Maistettiin tota rommirusinaa ja jo se oli huisin hyvää, joten voin vaan kuvitella kuin hyvää toi piparisuklaa on... ♥


Suunnattiin kiertelyn päätteeks vielä glögeille ja pakko sanoo, että populaa oli liikenteessä ihan älyttömästi. Saatiin jännittää Anniinan kanssa, että mahutaankohan ees istuskeleen mihinkään, mutta hyvin mahduttiin. ♥ Siemailtiin siinä sit glögiä joulumusat taustalla soiden, jonka jälkeen suunnattiin vielä Ruohonjuureen. Kaiken kaikkiaan oli siis ihan huippu päivä ja jos Tampereelle oot suuntaamassa joulukuun aikana, niin ehdottomasti kannattaa suunnata nokka kohti Keskustoria!

Meinaatko sä käydä jossain joulutorilla vielä ennen joulua? ♥

2 kommenttia:

 1. Oi että, haluisin niin Tampereen joulutorille ja Tampereelle ylipäänsä, niin ihana kaupunki! Ehkäpä mä käyn Helsingissä joulutorille, kun on astetta lähempänä. :-)

  http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampere on tajuttoman ihana kaupunki ja joka kerta, kun siellä käyn, niin tajuan aina enemmän sen, että kyllä se on se mun koti. ♥ Olis ihana itekin päästä visitoimaan Helsinkiin joulutorille, sillä voin vaan kuvitella kuin paljon kaikkee ihanaa ja joulusta siellä onkaan!

   Poista