HELPOT NUTELLABROWNIET

Tää päivä on mennyt ihan hujauksessa valmistellessa kotia huomista varten, mutta ajattelin silti tulla vielä jakaan tänne blogin puolelle reseptin, jota tuli just äskön testailtua. Sekin itse asiassa huomista ajatellen ja huomiseks jäi siitä huolimatta vielä ihan hurjasti puuhaa ennen, kun kaikki on valmista... Nyt kumminkin itse reseptiin!


Tarvitset...

vuoan, jonka tilavuus sen mukaan, kuinka paksuja brownieita haluat. Meillä tais olla noin 2 litran vuoka.
1 dl vehnäjauhoja
3 dl Nutellaa tai mahdollisesti jotain feikkiversioo, en oo koskaan testannut näitä brownieita millään Nutellan kopiolla, joten en osaa sanoa toimiiko näissä brownieissa hyvin, uskoisin kumminkin.
2 kananmunaa


Ohje on tosiaan niinkin yksinkertanen, kun pistät uunin päälle kääntämällä vivun 175 asteeseen, heität ainekset yhteen ja sekotat ne hyvin kulhossa, jonka jälkeen levittelet tasasesti leivinpaperilla vuoratulle vuoalle. Sit vaan uunin lämmettyä tunkaset brownievuoan uunin keskitasolle noin 15 minuutiks ja annat uunista tultua vetäytyä jonkin aikaa.

Meiltä näitä löytyy huomisesta uudenvuodenaaton herkkupöydästä. Ihanaa viikonloppua sulle, joka tänne asti sait lueskeltua! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti