Luukku 14: CHRISTMAS WANTIES

Enää tasan kymmenen päivää aattoon! Sen kunniaks ajattelinkin jakaa juttuja, joita ehdottomasti haluaisin jouluksi omaan kotiin. ♥ Voin kuvitella kuinka paljosta joulukrääsästä mun kämppä on täyttynyt jo ihan parinkin joulun päästä, mut ei vaan oo olemassa mitään joulutavaroita parempaa!

christmas wanties


Jouluset tekstiilit - Yläkulman tyynyliinan ja alhaalla keskellä olevan keittiöpyyhkeen lisäks haluaisin myös jotkut oikein kunnon joululakanat. ♥ Oon ihan mielenkiinnosta pitänyt silmällä, että tuleeko missään vastaan ihan niin överijoulusia lakanoita, että kelpuuttaisin ne, mutta eipä oo vielä tullut! Sitä odotellessa siis.

Ruma jouluneule ja tohvelit - Mikään adjektiivi ei kuvaa jouluneuleita niin hyvin, kun ruma. Sen takia ne onkin just niin ihania ja voisin mieluusti sellasella heilua koko loman! Noi tohvelit on mun mielestä ehkä ennemminkin söpöt, kun rumat ja niitä tulikin eilen ihasteltua tovi H&M:llä.

Joulumuki ja pienet lautaset - Koska onhan glögin hörppiminen paljon kivempaa tommosesta söpöstä joulumukista. ♥ Toisaalta noi H&M:n jouluastiat on aina niin söpöjä, mutta toisaalta taas oon miettiny panostavani joku vuosi Iittalan Taika-astiastoon punasena, jotta sais just joulun ajalle omat kupit, kipot ja lautaset.

Joulukoristeet ja kynttilänjalat - En vaan pääse yli kaikista kultasista kynttilänjaloista, joulukoristeista ja muista somisteista joulunkaan aikaan. 

Millasia joulujuttuja te haluisitte joulun ajaks? Mitä mieltä ootte ylipäätään sesonkituotteista; onko ne ihan turhakkeita teidän mielestä?

2 kommenttia:

  1. Oi, nuo sun esittelemät joulutavarat on tosi kauniita! :) Mutta suoraan sanottuna mun mielestä kaikki joulutekstiilit, -astiat ja -vaatteet on turhia. Itse arvostan vähän niukempaa kuluttamista ja minimalismia, joka ei kylläkään omalla kohdalla ole toteutunut, kun tavaraa on täällä kämpässä ihan laittoman paljon, mutta en ainakaan halua sitä lisää sesonkituotteiden muodossa. :D Joulukoristeet taas on eri juttu, ostin tekokuusenkin viime vuonna, ne ei vie niin paljon tilaa ja tuovat tunnelmaa vähemmällä vaivalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä älyttömän söpöjä! :D Toisaalta oon samaa mieltä noiden joulujuttujen turhuuden suhteen ja toisaalta taas en. Mussa asuu pieni (tai toisinaan vähän suurempikin) materialisti, jota oon yrittänyt tänä vuonna taltuttaa ihan hyvin tuloksinkin jopa, joten tommoset sesonkituotteet tuo aina hirveesti piristystä just ajankohtasuudellaan ainakin itelleni. Sit taas sitä en ymmärrä, että miks joillain notkuu kaapit täynnä turhaa uutta ja vanhaa krääsää sekä on miljoonia eri versioita jostain tietystä tuotteesta, kun tosiaan pärjäis monen monta vuotta just esimerkiks ihan parilla jouluaiheisella koristetyynynpäällisellä tai muuta vastaavaa. Mutta ymmärrän sun pointin ja se on itse asiassa aika sama, mihin oon itse pyrkimässä hiljakseen! Haluan, että tavaraa, vaatteita, kenkiä ja laukkuja ei olis liiaksi ja löytys lähinnä semmosia laadukkaita luottotuotteita, joita oikeestikin myös käyttää. :) Oi, tekokuuset on parhautta, vaikka ei voitakaan aitoa! Mäkin ostin viime vuonna valkosen vähän pienemmän tekokuusen ja se on kyllä ollut paras investointi joulujuttujen suhteen näinä parina vuonna. ♥

      Poista