Luukku 21: PUUHAA JOULULOMALLE x 6

Mulla starttas tänään jo kauan odotettu joululoma, joten sen kunniaks jaankin vinkkejä siihen, mitä just sä voisit puuhailla joululomalla tylsyyden yllättäessä. Nää on itse asias kaikki jutut semmosia, joita ainakin mä haluaisin ees kerran aina talven aikana tehdä ja voin vannoo, että jos tekeminen loppuu kesken lomalla, niin varmasti otan joitain juttuja toteutettavaks tältä listalta ellen jopa kaikkia. 


Kaiva luistimet pitkästä aikaa esiin, ota kaveri kainaloon ja suunnatkaa yhdessä lähimmälle ulkojäälle. Siinä kuluukin mukavasti tovi, kun yrität elvyttää ruostuneita luistelutaitoja!

Leivo herkkuja! ♥ Näin joulun aikaan voisin sanoo, että joulutortut ja piparit vie kaikki muut leipomukset ihan 100-0. Ajattelinkin ehkä huomenna pistää leipoen vaaleita pipareita, koska perinteisten piparien ystävä en valitettavasti oo, joten haluisitteko niistä huomenna reseptiä tänne bloginkin puolelle mahdollisesti, jos saan piparit onnistuun? Täältä löydät myös ohjeen mun tekemään ripauksen joulusempaan rocky roadiin, jos haluat jotain iisimpää puuhailtavaa.


Sytytä kynttilöitä ympäri sun kämppää/huonetta, vetäse villasukat jalkaan, pistä joulumusat soimaan ja ala lukeen jotain hyvää kirjaa. ♥ Samalla saat fiilisteltyä joulua ja lomailua ihan täysillä!

Ota perheen pienimmät mukaan pulkkien kera ja suunnatkaa yhdessä pulkkamäkeen. Tästä et voi erehtyä, sillä ihan varmasti joka lapsen lempipuuhaa ja jokaisessahan meissä asuu vielä se 8-vuotias versio itsestä, joten varmasti sullakaan ei tuu tylsää. Muistat vaan vaihtaa päälle niiden ykkösrytkyjen sijaan jotain rennompaa ja lämpimämpää!


Jos et oo vieläkään pitänyt aiemmin suosittelemaani joululeffamaratonia, niin tsekkaappa tästä klikkaamalla kasa mun lempparijoululeffoja tältä vuodelta. Nyt olis rutkasti aikaa rentoutua niiden parissa!

Millon oot viimeks kuorinut sun ihon uuteen kuosiin? Entä laittanut hiusmaskin tuomaan lisää kiiltoo hiuksiin? Jos viime kerrasta on pitkäkin aika, niin eiköhän nyt olis korkee aika käyttää vähän aikaa sinuun itseesi panostamiseen. ♥ Ihoystävällisen, kemikaalittoman kuorinnan saat yhdistämällä kookosöljyyn käytettyjä kahvinpuruja tai sokeria sekä hiusmaskin saat luotua levittämällä kookosöljyä hiuksiin, jonka jälkeen käyt maskin vaikutettua tarpeeksi kauan normaalisti suihkussa pesemässä hiukset shampoon ja hoitoaineen avustuksella. Maskia voi pitää hiuksissa oikeastaan niin kauan, kun lystää; mitä kauemmin se sun hiuksilla on, sitä enemmän sitä ehtii imeytyynkin hiukseen.

Onko sulla jo alkanut joululoma? Jos ei, niin millon se alkaa? Ja mitä meinaat lomalla puuhailla? ♥

2 kommenttia:

 1. Todella ihania ideoita varsinkin pulkkamäki ja ihonhoito ♥ Ja vähänkö kaunis tää sun ulkoasu, oikein ihanan jouluiseksi koristeltu koko blogi :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit! Toivon, että näistä ideoista ois apua tylsyyteen jollekin toisellekin, kun ainoastaan mulle itelleni, mutta en oo varma onko kovin monikaan valmis enää hyppään pulkkamäkeen myös ite tmv. :D Ja kiitos paljon piristävistä kehuista! ♥

   Poista