VUOSIKATSAUS 2016 #2 TOUKO - ELOKUU

Toisen vuosikoosteen pariin! Oottehan muistaneet tsekata vuoden ekasta kolmanneksesta koosteen? Siihen pääset tästä.


Kyselen aina iteltäni noita puolenkin vuoden takaisia postauksia tsekkaillessani, että toteuttaisinko kyseisenlaisen postauksen tällä hetkellä enää noin... Tästä klikkaamalla pääset taas yhteen postaukseen, johon keksisin nyt rutkasti parannettavaa. Oon kumminkin ilonen, että moisen postauksen väsäsin tuolloin, sillä voin esimerkiks tulevana keväänä kaivella sen blogin uumenista ja yhdistellä niin vanhaa, kun myös uuttakin lämpimille päiville kyseisen postauksen avulla... ♥

Starttasin toukokuussa postaussarjan kuukauden suosikeista, joka onkin tainnut pyöriä mun blogissa toukokuun jälkeen joka kuukausi. Ensimmäiseen suosikit postaukseen pääset klikkaileen tästä.

Vaikka toukokuussa en ihan hirveän monesta postauksesta ehtinyt painaan julkaise -nappia, niin täältä kumminkin pääset tsekkaileen kuukauden kaikki postaukset!Kesäkuussa taisin jakaa blogini ihka ensimmäisen välipalaohjeen. Mä oon aiemminkin sanonut siitä, että en vaan nää itteeni keittiön tiimoilta oikeastaan muualla kuin jääkaapilla ainakin tällä hetkellä ja aina ihmettelen kaikkia superihmisiä, joilla riittää aika harrastusten, ihmissuhteiden ja koulun/töiden ohella myös esimerkiks leipoo jotain ihan viikottainkaan.

Tein kesäkuussa ensimmäisen postauksen keskittyen kosmetiikkatuotteisiin, joita en ostaisi uudestaan. Kyseiselle postaukselle olis itse asias mitä luultavammin tulossa pian jatkoa... ;) Postaus tais olla ainakin kesän ajan yks eniten luetuimmista, mistä en jokseenkaan ollut ees yllättynyt.

Kerroin myös teille syitä, miks en tosiaan koskaan julkase niitä asukuvia. Musta tosin tuntuu, että parempaan suuntaan ollaan menossa enkä tiedä johtuuko se siitä, että ollaan poikaystävän kanssa käyty napsimassa musta kuvia aina mahdollisuuden tullen vai siitä, että nyt mulla on vihdoin kunnon järkkäri, jolla kuvien napsiminen on mieluisampaa. Johtui se sit kummasta vaan, niin ainakin mun kriittisyys itteeni kohtaan on vähentyny ihan roimasti kuvien suhteen. Yhdetkään niistä asukuvista ei vaan vielä oo päätynyt tänne blogiin asti. Saa nähdä tuleeko siihenkin pian muutos. ♥Kesäkuussa saatiin meidän blogitiimi kasaan ja ensimmäistä tiimipostausta tulikin sit heinäkuun ekana lauantaina. Ekaan tiimipostaukseen pääset kurkkaan tästä klikkaamalla. Heinäkuussa koitti myös muutto tähän meidän nykyiseen kämppään, joten luonnollisesti postailin myös jotain muuttoon liittyviä juttuja. Starttasin myös postaussarjan, joka keskittyy aina vuodenajan tai jonkin muun tietyn ajankohdan pakollisiin juttuihin ja jonka ekaan postaukseen pääset tästä.Elokuussa palailtiinkin taas koulujuttuihin; jaoin asuinspistä koulun alkuun ja ostoksia koulua varten. Täällä taas olin jakanu mun lempparisarjat Netflixissä.

Elokuussa myös sain mun kauan odottamani kameran ja se kyllä on huomattu vuoden loppua kohden, että kuvien ottaminen on tullut paljon mielekkäämmäks sekä myös kuvat on tottakai hurjasti paremman laatusia.

Elokuun kaikki postaukset pystyt lueskeleen täältä!

Mulla on unirytmi kääntynyt nyt loman aikana ihan päälaelleen ja viime yönäkin valvoin laittoman pitkään lukien kirjaa, kun en vaan saanu unta... Tässäpä onkin sit ens viikolla kiva työ yrittää korjailla unirytmiä. Nyt kumminkin voisin toivottaa ihanaa tiistaita ja suunnata siemaileen noi aamukahvit loppuun! ♥

2 kommenttia:

 1. haha apua mulla on ihan super monta postausta rästissä, mutta alotetaan tästä ensimmäisestä! :D Pitääkin käydä kurkkaamassa toi sun välipalaohje, sillä mulla on kaapissa kilon säkki chia-siemeniä, eivätkä ne puuron seassa ihan hirveää tahtia kulu :D Jään innolla odottelemaan tota kosmetiikkapostausta, sillä välillä on mielenkiintoista lukea myös niistä tuotteista, jotka eivät olleetkaan hyviä! Siitä on muuten oikeesti jo aika kauan, kun meidän blogitiimi sai alkunsa. Aika on mennyt taas ihan hurjaa vauhtia :D

  anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiän ton fiiliksen, ku on kasa postauksia rästissä ja yrittää kaikki mahduttaa jotenkin samaan iltaan luettavaks... :D Mut ehottomasti kannattaa sitä ohjetta testailla ja toi kosmetiikkapostauskin on jo kehitteillä. ;) Ja siitä on ihan hurjan kauan, koska tuntuu, että ei se olis vielä kauaakaan ollut pystyssä, mutta kohta tuleekin jo yli puolisen vuotta täyteen!

   Poista