KIITOLLISUUSKESKIVIIKKO: Vuoden kiitollisuudet purkissa

Nihkeestä alkuvuodesta huolimatta haluan pyrkiä pitään vuoden 2017 kiitollisuuden ja onnellisuuden vuotena. Se tulee myös näkyyn täällä blogin puolella, sillä starttaan nyt kiitollisuuskeskiviikko -postaussarjan, joka tarkottaa siis sitä, että jokaisen kuun viimeisenä keskiviikkona julkasen postauksen, joka käsittelee tavalla tai toisella kiitollisuutta, mutta aiheet ja toteutustavat tulee oleen erilaisia.


Sarjan ensimmäinen postaus käsittelee ideaa, johon oon törmännyt monessakin paikassa jo tätä aiemmin, mutta vasta vuoden ensimmäisenä päivänä päätin alkaa kokoomaan lähes joka päivältä kiitollisuuksia tähän purnukkaan. Ihan joka päivältä näitä en oo saanut koottua, koska kumminkin aika samat jutut pyörii arkielämässä päivästä toiseen, mutta aina uusien kiitollisuuksien ilmaantuessa oon yrittänyt päivitellä purnukkaan lisää lappusia ja mun mielestä niitä onkin kertynyt jo aika hyvin!


Mä ajattelin tyhjennellä ton purnukan parin kuukauden välein johonkin isompaan boksiin, jonka takia merkkaan lappuihin yleensä myös päivämäärät, jotta voin niitä vuoden lopulla katsella sekä muistella sitä aikaa, millon moisesta oon tuntenut kiitollisuutta ja sen tiimoilta ajattelinkin, että blogin puolelle saattaa myös eksyä jotain tiivistelmää kertyneistä lappusista välillä.

Pidättekö te jonkin sortin kiitollisuuspäiväkirjaa? ♥

6 kommenttia:

 1. Oi ihan huippuidea! ♥ Ja aivan ihana idea tälläinen kiitollisuuteen liittyvät postaukset :) Musta on mukavaa huomata, että vielä osataan olla kiitollisia asioista, sillä useammin törmää pitkiin valitusvirsiin ihan pienestä aiheesta :/

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon huomannu saman, että ihan liikaa kiinnitetään huomioo siihen negatiiviseen eikä osata olla kiitollisia edes siitä vähästäkään. :/ Tosin itelläkin toki välillä tuppaa tuleen tällasia hetkiä, mutta aina sitä löytää oikeastaan kaikesta jotain, mistä olla kiitollinen. Jos ei just siinä hetkessä, niin viimestään jälkeenpäin! ♥

   Poista
 2. Tosi ihana idea! Ehkä munkin täytyy alkaa laittaa kaikki positiivisia asioita johonkin purkkiin, että huomaa kuinka hyvin asiat on :)

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kivalta nämä kiitollisuuspostaukset! Tuolla tavalla kun listaa niitä positiivisia juttuja ylös on kyllä helpompaa pitää sitä positiivista fillistä yllä :) Mulla on sit taas tavoitteena rustailla blogiin joka kuukaudelta ilahduttaneita juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on totta ja huomaa myös sen, kuinka pienistä jutuista sitä tuleekaan kiitolliseks, vaikka aina arjen kiireissä ei huomaiskaan. :) Blogiin on hyvä rustailla, koska samalla jakaa sitä hyvää fiilistä muillekin! ;)

   Poista