TAMMIKUUN JULKAISEMATTOMAT ASUKUVAT

Viikon puolessa välissä taas jo hiihdellään, joten alkuviikosta ollaan noin henkisin ja melkein jopa fyysisinkin puolin selvitty! Väsyneiden iltojen piristyksenä oonkin selaillut tiedostojen syövereistä viime kuun asuja, joista huikeet kolme päätyikin blogiin kuukauden aikana, mutta loput jäi tiukan sensuurin vuoks tosiaan vaan sinne kuvakansioiden syövereihin... Vaikka aika rennolla otteella haluan läntätä näitä asukuvia blogiin, niin heittäydyn nyt entistäkin enemmän mukavuusalueeltani ulos ja länttään niitä triplasti rennommalla otteella. Tiivistetysti raapustaen starttaan siis nyt postaussarjan kuukauden julkaisemattomista asukuvista eli nyt saatte pinon tammikuun julkasemattomia ja ens kuussa on tän postauksen kannalta ainakin toivottavasti kertynyt myös jokunen julkasematon tältäkin kuulta. Kaikki asut ja kuvat, joita näihin postauksiin heittelen, on semmosia, joista en sit ookaan enää jälkeenpäin tykännyt, tausta ei oo natsannu tai jotain muuta vastaavaa.


Tän kuvan taustaa ajatellen voisin tuumata, että tosiaan visio hyvä, mutta toteutus taas ei niinkään. Asu tosin kuuluu lemppareihin tällä hetkellä ja jos on vähänkään semmonen fiilis, et haluaa pukea jotain rentoo, niin heitän ton puseron ylleni.


Tässäkin taas voidaan tuumata, että mitä hittoo mä mietin ton taustan kanssa. Luultavasti en yhtään mitään. Tuhkakuppi ja ulkoharja selkeesti toimii... Muutenkin tässä asussa on ehkä liikaa kaikkee ja en tiiä heittäsinkö enää tota takkia ainakaan tähän asuun.


Hahah joku vois jo kyseenalaistaa, että onko mulla lainkaan muita housuja, kun nää Vilan tekonahkapökät. Mitkään niistä ei oo ainakaan yhtä mukavat jalkaan ja samaan aikaan kivan näköset! Ja asusta en saanut viime kuun aikana väsättyä omaa postaustaan sen takia, kun tää tais olla ainoo omaa silmää miellyttävä kuva, joten tästä ei oikeastaan löydy muuta syytä julkasemattomuudelle.

Miltä uus postaussarja vaikuttaa? Huippua keskiviikkoo! ♥

4 kommenttia:

 1. Ihanat noi kengät <3 !!

  http://thiiamariiatm.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Joo hei ehdottomasti lisää näitä, tää oli tosi kiva!! Haha voi ei toi harja ja tuhkakuppi! :D <3 Itellekin tulee noita ihan super usein, että kattoo myöhemmin sitä taustaa ja miettii, että mitähän ihmettä nyt taas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että tää natsas, että en yksinäni oon ihan innoissani tästä. :D Mut jep! Täytys vaan useemmin ehkä yrittää miettiä mahollisia taustoja, että se ei hätiköidessä menis tohon, et sit ei se tausta miellytä. ;D

   Poista