HIIHTOLOMAN 11 KOHOKOHTAA

Niin se vaan loma loppui ja paluu arkeen koitti taas! Uuden viikon kunniaks voidaankin vielä muistella hiihtolomaviikkoa, jollon sai rentoiltua sekä vietettyä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Tässä tuleekin parhaimmat palat mun lomalta!


♥ Saatiin muutto vihdoinkin kokonaan pois alta!

♥ Nukkuminen pitkälle aamuun ja aikatauluttomuus.

♥ Disney-leffat, joista Kaunotar ja Kulkuri sekä 101 dalmatialaista tuli katsottua pitkästä aikaa!

♥ Kuun vaihtuminen maaliskuuhun eli kevään startti!

♥ Ystävän näkeminen niin kirppistelyn kuin kahvittelunkin merkeissä. Suunnattiin taas Pyynikin Munkkikahvilaan keskustorilla, josta on muotoutumassa hiljakseen meidän vakipaikka, mutta syystäkin, sillä sieltä saa vaan niin parasta chailattea, munkkia sekä asiakaspalvelua.


♥ Eräs startattu DIY-projekti, jota helppoudesta huolimatta en oo saanut vielä tähänkään päivään mennessä valmiiksi... Heh.

♥ Vietetty päivä Jyväskylästä matkanneen parhaan ystävän, hänen poikaystävän ja oman poikaystävän kanssa Tampereella.

Friends&Brgrs yllätti mut erittäin positiivisesti ja voin lämmöllä suositella sitä ihan jokaiselle. Etenkin ne ranut oli niin huikeutta ja hampparit supertäyttäviä!


♥ Hatanpään arboretumin ja kartanon löytäminen! Tai no, sen kartanon löytäminen lähinnä, sillä ollaan käyty alueella tasan kaks kertaa napsimassa asukuvat eikä olla vielä päästy kaunista kartanoa pidemmälle.

♥ Päivät, jotka toden totta on alkaneet piteneen ihan tajuttomasti ja jotka piristää valosuudellaan sitäkin enemmän.

Pancho Villa -iltama parhaan ystävän kanssa ja Panchossa pitkästä aikaa otin naudan lehtipihviä, joka ei koskaan petä! Ja Panchon parsakaalit, nam.

Onko sulla ollu vielä hiihtolomaa vai onko kenties laisinkaan moista? Jos on, niin mitä teit/meinaat tehdä? ♥

4 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen postaus ja vitsit mitä asukuvia♥ Pyynikin Munkkikahvila vaan on aikas jees ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua, että välitty positiiviset fiilikset myös sinne! ;) ♥ Ja se vaan on niin paras :D

   Poista
 2. Oi tosi kivoja juttuja kuulunut sun viikkoon ♥ Haha, tuolla Arboretumissa kannattaa ehdottomasti pyöriä enemmänkin, mutta ehkä ilmojen lämmetessä ;) Siellä on kesää kohden aivan älyttömän kaunis ruusutarha ihan siinä kartanon takapuolella :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime viikko oli kyllä ihan superkiva! ♥ Ja sanoinkin poikaystävälle ekan kerran Arboretumissa käydessä, että se taitaa jo tietää, mistä tulee meidän vakipaikka kesällä... :D Lueskelin meinaa ainakin netistä, että siellä on joku kesäkahvilakin toukokuusta lähtien vissiin. Tommosia paikkoja sietäis olla enemmänkin! ♥

   Poista