KEVÄÄN LUOTTOASU

Jokaiselta löytyy ihan varmasti ne tietyt luottovaatteet, jotka tuntuu aina hyvältä päällä ja jotka panostuksen puutteesta huolimatta näyttää hyvältä sun päällä. Multakin löytyy näitä vuodenaikoja kohden jopa muutamiakin ja tässä postauksessa pääsette tutustuun yhteen tänä keväänä syntyneeseen luottoasuun.


Jo ulkosesta habituksestakin saattaa huomata, että asu tulee vedettyä ylle sillon, kun haluaa näyttää siltä, että kehtaa mennä ihmisten ilmoille, mutta kumminkaan panostus ei oo ihan täys 100%. Marjapuuron värinen off shoulder -paita on ollut tänä keväänä ihan lemppari sekä rennot suorat housut nousee kans suosioon yhä useemmissa asuvalinnoissa. Molemmat on uutukaisia mun vaatekaapissa, mutta jo pitkään haluttuja ja harkittuja yksilöitä.


Siihen nähden, että asu tulee yleensä vaan heitettyä nopeesti ylle sen kummempia miettimättä fiiliksen mukaan, niin on aika nappivalinta oikeastaan mihin vaan meneekään. Sopii hyvin kouluasuks tai ihan vaan kavereiden kanssa oleskeluun.


Slip-onit tekee mun mielestä kokonaisuudesta rennon, sillä esimerkiks mustilla ballerinoilla ja trenssillä asun ilme muuttuis ihan täysin, mutta olis kumminkin vielä ihan arkeen passaava. Odotankin innolla näiden pöksyjen yhdistämistä baltsujen kanssa.

Onko teillä jotain tiettyjä luottoasuja, jotka ei koskaan petä? Mitä vaatekappaleita niihin kuuluu? ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti