BY THE WATER

Uusien paikkojen etsiminen ja löytäminen tuo aina ainakin mulle itelleni ihan huikeen fiiliksen ja oon nyt tän puolen vuoden aikana nähnyt varmaan enemmän Tamperetta, mitä koskaan aiemmin. Kun ei oo mahollisuutta lähtee kauas just nyt, niin onneks on kumminkin mahdollisuus nähä sitä omaa kotimaata uusin silmin ja tutustua siihen entistäkin paremmin. Toivoisin näiden kotikontujen seikkailujenkin pian venyvän vähän laajemmalle alueelle kuin vaan tosiaan Tampereelle.


Mulla oli jo jonkin aikaa ollut mielessä visiitti Rauhaniemeen, joka sijaitsee aika lähellä Tampereen keskustaa. Kävellen sinne joutuis siis kyllä jonkin matkaa tarpoon, kun kumminkin keskustasta kilometrejä kertyy muutama, mutta kyllä ton helposti kävelis.


Mä voin vaan kuvitella kuinka suosittu paikka Rauhaniemi tulee oleen hellepäivinä ja kuinka se varmasti sitä on ollut jo pitkään, joten sillä ihmettelen, että miten en oo koskaan aiemmin kyseiseen paikkaan törmännyt. Varmasti itsekin tulee suunnattua sinne useemminkin tänä kesänä etenkin, jos säät antaa myöten.


Blogiin on jossain vaiheessa mitä luultavammin tulossa jonkinlaista postausta liittyen näihin paikkoihin Tampereella, joista oon kerran, jos toisenkin ehtinyt jo höpötteleen, sillä haluan todella muidenkin löytävän näihin. Nyt kumminkin olis tarkotuksena ehkä enemmänkin yrittää keskittyä kuvissa tohon asuun, joka oli mun makuun erittäin onnistunut!


Shirt / H&M
Skirt / Nelly
Shoes / Kiomi

Asussa koin onnistuneeni sen takia, koska molemmat vaatekappaleet on niin vahvoja jo yksinäänkin kuvioinnin ja värityksen ansiosta, että ne tuo yhdessä kivaa kontrastia toisilleen. Asusta tulee niin vahvasti hellepäivävibat ton kevyen, hulmuavan vekkihameen ansiosta sekä röyhelöillään leikittelevän kukkapaidan avulla. Tää asu on just sellanen, joka miellyttää mua varmaan eniten tällä hetkellä oman vaatekaapin luomuksista ja jonka tyylisiä asuja haluaisin saada yhdisteltyä enemmänkin!

Mitä mieltä te ootte tästä asusta? Natsaako teidän mielestä kaks (tai miksei useempikin) väritykseltään, kuvioinniltaan tai malliltaan vahvaa vaatekappaletta samassa asussa?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihana kuulla, koska tähän asuun tykästyin jotenkin ihan superisti. :) ♥

   Poista
 2. Kommentoinkin jo instassa siitä, kuinka tykkään tosta paikasta ihan superisti ni nyt voin keskittyä kehumaan asua haha :D Tykkään tosi paljon tollasista vekkihameista ja itsellekin ois kiva löytää sellainen! Paita ja toi hame sopivat kyllä tosi hyvin yhteen ja tausta vielä kruunaa kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi paikka oli kyllä niin ihana! ;) En malta oottaa, että pääsee uudestaan jonain ihanana päivänä visitoimaan tuolla. ♥ Vekkihameet on tosi ihania ja oon kans huomannu, että menee niin juhlavammassa, kun sit myös arkisemmassakin asussa, joten tosi monipuolisia myös. Tommonen vekkihame oliskin ihana saada vielä parissa muussakin värissä! Ja yllätyin kans siitä, miten hyvin toi tausta sopii tähän asuun.

   Poista
 3. Kivasti yhdistyy erilaiset osat asussa ja toi hame on kyllä ihan kultaa! :)

  VastaaPoista