JUHANNUSVIIKON SUUNNITELMAT

Tästä viikosta on varmasti tulossa kesän yks mielenkiintosimmista tai ainakin toivon niin. Koko viikon tuun viettään oikeastaan vaan poikaystävän kanssa (ja töissä), mutta vapaapäiville sekä vapaalle juhannusviikonlopulle olis tiedossa monenlaista hauskaa puuhaa. Aattelin kerrankin tulla jakaan tännekin vähän näitä suunnitelmia jo etukäteen, joista varmaan tuutte saamaan postausta joko koko viikosta yhdessä tai sit täysin eri postauksin. Suunnitelmissa on siis myös kantaa järkkäriä mukana päivästä toiseen!


Jos huomenna säät suosii illalla, niin ajateltiin suunnata mun työvuoron päätteeks vihdoinkin sinne myöhäisillan piknikille joko yllänäkyviin maisemiin tai sitä vastoin johonkin muualle nättiin paikkaan. Mythokset ja mansikat messiin ja nauttiin niin ihanasta kesästä. ♥


Keskiviikkona, taas toivottavasti säiden suosiessa, ajateltiin suunnata nokat kohti Tamperetta ja mennään minigolfaan. Tää suunnitelma meidän piti toteuttaa jo poikaystävän synttäripäivänä, mutta päivä ei mennytkään ihan suunnitelmien mukaan, joten parempi nyt, kun ei koskaan! ;)


Perjantaina työpäivän jälkeen ainakin toivottavasti päästään suuntaan johonkin kotisohvalta ja ehkäpä vielä saadaan vähän lisää seuraa tollon. ♥ Saa vaan nähdä, että onko enää ihan illasta mitään missään, kun kaikki kokotkin poltetaan vielä mun ollessa töissä.

Lauantaina aattelin ihan luvan kanssa vaan röhnöttää kotosalla kännykkä sammuksissa ja vetää hyvää safkaa yllinkyllin, koska koko viikon oon menossa, sillä monia juttuja on hoidettavana töiden sekä yllämainittujen lisäks. Kaikki tylsät velvollisuudet on niin buu.


Sunnuntaina taas olis vuorossa vähän enemmän puuhaa, sillä suunnitelmissa on suunnata ainakin kohti Tallipihan juhannusta! Tampereella paljon aikaa viettäneenä ehkä vähän hävettää ees tuoda ilmoille se, että en koskaan oo Tallipihalla käynyt, vaikka useesti oon siitä ohi mennyt eikä se keskustastakaan kaukana oo.

Toivotaan, että säät suosii ja suunnitelmat toteutuu! Mitäs te ootte suunnitelleet juhannukseks? ♥

2 kommenttia:

 1. Ihania auringonlaskukuvia <3 Ja kivan kuuloinen viikko tiedossa! Suosittelen lämpimästi tuota Tallipihavisiittiä, se on tosi symppis paikka :)

  Itsellä on tiedossa juhannuksena huvipuistoilua siskontytön kanssa ja grillailua vanhempien luona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootan innolla sunnuntaita, että pääsee tutustuun Tallipihaan paremmin! ;) Ja sun juhannus kuulostaa ihan huipulta! ♥

   Poista