KESKIVIIKKOINEN VAPAAPÄIVÄ MUN MATKASSA

Mä onnistuin siinä kerrankin! Sain roudattua eilen, keskiviikkona, järkkäriä koko päivän ajan paikasta toiseen mukanani ja vieläpä taltioitua hetkiä päivästä muistikortillekin. Asiaa saatto edesauttaa se, että puolet päivästä tuli vietettyä seurassa, jolle myös on tuttua puuhaa räpsiä kuvia eikä tullut tyhmä olo siitä, että olis joutunu vaan yksin taltioimaan esimerkiks kahvilassa juodut latet seuran odottaessa kärsimättömänä. Jotenkin sitä sit aina helpommin jää se kamera vaan laukkuun, jos tietää, että seura ei välttämättä sillä hetkellä oikein liputa sen kuvailun puolesta ja hyvähän se on sit niin siinä tilanteessa. Kumminkin täytyy aina parhaansa mukaan kunnioittaa sitä toistakin kenen kanssa sattuu olemaankaan. Tämmöset päivät on sit onneks kivaa vaihtelua, kun niitä kuvia tulee räpsittyä lähes kaikesta.


Heräsin suht aikasin aamulla siemaileen aamukahvia ja valmistautuun päivään. Aamusella tuntu niin luksukselta, kun päivän aikataulut näytti vaan kaveri"velvollisuuksia", jollon tietää, että päivästä ei voi tulla muuta, kun kiva. ♥

Aamupäiväks oltiin sovittu treffit Anniinan kanssa, joten nähtiin 11 maissa Keskustorilla, josta suunnattiinkin heti kohti Radiokirppistä. Kumpainenkaan meistä ei ollut kolunnut kyseistä kirppistä toviin, joten kaikki pöydät oli käytävä läpi! Kuten aiemminkin oon jo maininnut, niin Radiokirppikseltä sä et voi lähtee ilman kauheeta ostosläjää... Alettiin siinä parin vaatteen kohdalla miettiin, että oliskohan pitäny ottaa kärry ja viimestään viidennen vaatteen kohdalla vannoin, että en enää ikinä alota kirppistelyä ilman kärryä. Aluks mä pohdin, että olisinko tehnyt tähän postaukseen kirppisostosten esittelyn, mutta taidan esitellä ne sit omassa postauksessaan, jotta tästä ei saada liian pitkää!


Kirppistelyistä selvittyä käännettiin nokkamme kohti kuppilaa nimeltä kahvila Aitoleipä. Tää oli mulle täysin uusi tuttavuus ja tosi positiivinen semmonen. Syötiin ihan älyttömän hyvät pasteijat, jotka tais fetan lisäks sisältää pinaattia, jos oikein muistan ja jäälatte teki kyllä poikaa sen kauheen vaatekasan roudaamisen jäljiltä. 


Kahvittelutuokion jälkeen siirryttiin meidän välietappiin, joka oli Tallipiha. Kierreltiin siellä ja ihasteltiin miljöötä sekä siitä kätevästi päästiin jatkaan matkaa meidän pääetappiin!


Pääetappi näytti siis tältä eli Näsilinnalle tultiin kuvaileen asuja toisistamme! Oli muuten jännä kuvailla välillä muullakin järkkärillä, kun vaan tolla omalla ja hitsi, mikä järkkärikuume iskikään, koska musta tuntuu, että toi mun Olympus on ihan lelu verraten muihin tovereihinsa. Toisaalta ainakaan vielä ei oo tarvetta paremmalle kameralle ja Olympuksessa on plussaa helppous sekä pienuus.


Tästä asusta onkin jo näkynyt asukuvat blogin puolella joskus huhtikuussa, joten näistä en varmaan postausta erikseen väsäile, mutta päivällä mulla oli tosiaan toi H&M:n puolipoolomekko päällä sekä slip onit ja siinä vielä kaverina valkonen pikkulaukku (sekä ne järkyttävän isot ostoskassilliset kirpparikamaa...). Ja näistä kuvista kaikki kiitos kuuluu Anniinalle. ♥ Kaikista meidän räkätyskohtauksista huolimatta löyty blogikelposet kuvat! ;D

Kotosalla taisin olla joskus neljän aikoihin ja siitä ei ihan hirveen kauaa vierähtänyt, kun suuntasin äidin kanssa katsoon isää sairaalaan. Joka päivä iskä alkaa vaan enemmän ja enemmän muistuttaan just sitä omaa vanhaa itseensä, joka oli ennen tän kevään häppeninkiä. ♥ Isän kanssa me hengailtiinkin tovi, jonka jälkeen mentiin kauppaan.


Sit kaupasta kotiin, paljon kahvia, ruokaa, suihkuun, peseen meikit pois, vaihtaan hikiset vaatteet vähän freshimpiin ja meikit uudestaan naamaan! Ekaks meidän suunnitelmissa poikaystävän kanssa oli piipahtaa illalla Moro Sky Barissa pitkästä aikaa limuilla, mutta ilma oli niin ihana, että vaihdettiinkin kyseinen aktiviteetti mieluummin ulkosalle. Ja en kestä kuinka awkwardin kuva jouduin itestäni valitseen tähän, sillä en halunnu koko asun näkyvän jo tässä postauksessa kerralla, koska asusta tulee sit erikseen oma postauksensa!


Meidän iltapala, joka tuli mussutettua kieltämättä aika kivoissa maisemissa! Alkavaa auringonlaskua saatiin ihastella jonkin aikaa, kunnes itikat ja kylmyys alko vaivaan niin kovasti, että oli pakko suunnata takas autolle ja kotiin. Ja voin muuten sanoo, että pieniä katumuksen merkkejä on ollut esillä ton ruissipsipussin takia, sillä vedin sen tyhjään mahaan (miksen ikinä opi...) ja tänään aamulla heräsin ihan järkyttävään mahakipuun.

Eilinen vapaapäivä oli suhteellisen toimintarikas verraten siihen, miten yleensä vapaat mulla kuluu ja oli kyllä kieltämättä ihan älyttömän ihana päivä. ♥ Nää on just sellasia päiviä, joita muistelee sit syksyllä iltojen pimetessä lämmöllä. Mitäs mieltä olit pitkästä aikaa tämmösestä rennommasta my daysta? Yay or nay?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti