KIIREISEN VIIKON PARHAAT PALAT

Tällä viikolla on kiirettä pitänyt normaalia enemmän ja tuntuu, että suurin osa päivistä on kulunut tukka putkella juoksenteluun paikasta A paikkaan B, mutta voisin sanoa, että mulla on silti takana paras viikko tähän mennessä tän vuoden puolella. Tänään saankin heittää kunnolla ketarat oikoseks sängylle ja viettää sitä omaa aikaa oikein luvan kanssa! Ennen sanahakuihin syventymistä ajattelinkin tulla jakaan teille mun kuluneen viikon parhaat palat ja siihen lisukkeena saatte kuvia viikon varrelta mun kännykästä, sillä järkkäri ei valitettavasti kulkenut mukana. Mun ihana viikko on sisältänyt...


Maanantainen vegekulho sisälsi kurkkua, avokadoa, lehtikaalia, cashewpähkinöitä, auringonkukansiemeniä ja suomalaisia kirsikkatomaatteja. Tuli tehtyä myös shoppailureissu Ikeaan siskonpojan kanssa!  Kesäfiilis, joka oli vahvasti läsnä etenkin öinä, kun huomas taivaan valasevan vielä puolenkin yön jälkeen, vaikkakin aika hämärästi.

Junamatka poikaystävän kanssa yhdessä Jyväskylään! En vihaa mitään yhtä paljon, kun pitkiä juna-/bussimatkoja yksin. Päätyminen Jyväskylään parhaan ystävän luo. Juttutuokio, jonka aikana ei huomattu ajankulua ja tietää, että sulla on elämässäs semmonen ihminen, joka pystyy puhuun sulle kaikesta ja sä sille. Onko mitään parempaa? Sateisesta ja kylmästä säästä huolimatta asteltiin Paviljongista ulos tutkintotodistukset ja valmistujaisruusut (+ miniskumpat) kourassa.


Vaikka mieluusti olisin halunnut edes pari päivää pidemmän Jyväskylän reissun, niin silti mielelläni palasin myös kotiin, jossa oottikin mieluisat valmistujaislahjat niin isoveljeltä kuin vanhemmiltakin sekä myös tottakai oma sänky! Mikään ei voita omaa sänkyä etenkään sen jälkeen, kun on junassa taistellu matkan viimesiin minuutteihin asti, että ei vaan nukahtais.


Lauantaina mulla oli kiva vuoro töissä eikä päivä tuntunu yhtä pitkältä, mitä se todellisuudessa oli. Suoraan töistä suuntasinkin siskonpojan ylppäreihin ja pakko sanoo, että täällä tätä postausta raapustelee erittäin ylpee täti parhaillaan. Loput ajasta onkin kulunut ja kuluukin sit ihan vaan ajalla omalle itselle ennen, kun illalla meen koukkaan poikaystävän takas kotiin juna-asemalta.

Millanen teidän viikko on ollut? Onko ollut paljon valmistujais-/ylioppilaspippaloita (kenties jopa omiakin?) sun muita vai ootteko saaneet keskittyä ihan muihin juttuihin? :)

2 kommenttia:

  1. Nam miten herkullisen näköinen tuo vegekulho! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sitä se myös oli! ♥ Täytys joku päivä väsäillä uudestaan moinen. :)

      Poista