MITEN TOTEUTUIKAAN KEVÄÄN SUUNNITELMAT?

Voin rehellisesti myöntää, että en edes muistanut meidän tehneen blogitiimin voimin maaliskuussa postausta siitä, mitä suunnitelmia olis keväälle. Onneks kumminkin Sinin postaus muistutti mua moisesta, joten ehdottomastihan siitä oli tehtävä tämmönen katsaus, että sainko toteutettua suunnitelmista mitään. Musta tuntuu, että tällä kertaa mentiin aika 50/50 suunnitelmien toteutumisen suhteen.


Keväällä aion...

Ottaa jokaisesta ihanalla säällä varustetusta päivästä kaiken irti tekemällä edes jotain hyvässä seurassa huolimatta rankalta tuntuneesta työpäivästä tai -viikosta ja niistä sadepäivistäkin nauttia viltin alla kera kahvikupposen sekä mukaansatempaavan kirjan.

Tää mun mielestä toteutui ihan kohtalaisen hyvin! Voisin väittää, että parantamisen varaa on ja mitä enemmän ilmat on lämmennyt, niin sitä houkuttelevampaa on myös suunnata ulos, mutta eiköhän voida tää yliviivata listalta ihan hyvällä omallatunnolla.

Saada hyvän otteen bloggailusta ihan töidenkin ohella, jotta arkipäiviäkin tulis käytettyä hyödyks töiden jälkeen!

Kaikkeen muuhun nähden, mitä keväällä tapahtui, voisin sanoo tän onnistuneen paremmin kuin hyvin. Oon mielestäni aika hyvällä tahdilla tykittäny postauksia tuleen oikeastaan jokaisena kuukautena, joten eiköhän tääkin mee sinne toteutuneiden suunnitelmien puolelle.

Käydä ainakin paristi myös Jyväskylässä visiitillä. ♥
Yllämainittu ei todellakaan onnistunu... Muuton jälkeen ekan kerran suuntasin Jyväskylään vasta valmistujaistilaisuuteen, joten eiköhän nyt kesälle oo Jyväskylän reissuja tiedossa keväänkin edestä!

Kilistellä lasilliset skumppaa omalle valmistumiselle.

Skumppia ei vielä kilistelty, mutta valmistuttu on, joten jätetään tää vielä vähän auki tähän! Hahah pitäis ehkä jotenkin juhlistaa valmistumista, kun kumminkin 2 vuotta oli kiinni tossakin koulussa ja valmistuminen ei oo vielä oikeastaan tuntunu miltään enkä oo osannu olla ilonen tutkinnosta, kun heti seuraavana päivänä valmistujaistilaisuudesta mulla oli aamuvuoro töissä.

Mennä testaileen joogaa!

Oon niin ilonen, että tää toteutu, koska löysinpä itelleni uuden henkireiän, joogaamisen! En malta oottaa, että taas pian päästään mun joogatoverin kanssa joogailun makuun. ♥

Etsiä mahdollisesti uutta kämppää sekä muuttaa? Taas kerran, heh. 

Listauksen julkasun jälkeisten tapahtumien takia tää ei oo ollut edes mahdollista koko keväänä, sillä haluan asua äidin ja isän luona vielä sen verran, että tiedän isän joskus kotiin päästyään pärjäävän myös yksin äidin kanssa ja tottakai myös, että äiti pärjää.

Suunnata nokan kohti Tukholmaa, Tallinnaa tai sit ihan vaan Helsinkiä. Saa nähdä, että mihin päädytään. ♥ 

Ihana idea, jonka toteutuminen olis ollu mahdollinen, mutta ajankohta niin väärä samasta syystä, mistä yllä jo mainitsinkin. Ehkäpä heivataan tää kesälle toteutettavaks?


Vähän ehkä harmittaa, että ei saanut ruksia niin montaa juttua listalta kuin olisin halunnut. Mutta hei parempi tääkin, kun ei mitään! Mitä kaikkee kivaa sä teit keväällä? ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti