MARJAINEN TUOREPUURO

Maanantai on taas koittanut ja uus viikko uusine haasteineen. Pihalla sataa tällä hetkellä vettä ja jotenkin fiilis on tosi rentoutunut, sillä hyvillä mielin saan sängyn pohjalla raapustella tätä postausta teille ja fiilistellä sateen ropinaa. Ootan innolla iltaa, sillä Forecan mukaan sillon pitäis myös ukkostaa ja ukkonen (sekä sade) kuuluu kesään siinä, missä aurinkoisetkin päivät, joten oon ihan fiiliksissä tän päivän säästä! Nyt kumminkin haluan jakaa teille reseptin kesäaamujen helpottajaan, marjaiseen tuorepuuroon. 


Ette varmaan muistakaan enää tammikuun tuorepuuropostauksesta, että mä oon aikamoinen tuorepuurojen suurkuluttaja, sillä se on aamupalana niin helppo ja maistuva sekä sun ei aamupöhnissä tarvitse miettiä mitä vetäisit aamupalaks saatika valmistaakaan sitä. Aika jees, eikö? Kevään ajan tuli kumminkin pientä breikkiä, joka teki ihan terää, sillä taas maistuu tuorepuurot paremmin kuin hyvin. Mikä parasta, nää on myös ihan parasta evästä töihinkin raahattavaks, kannattaa kokeilla!


Resepti

1 dl kaurahiutaleita
1 dl riisimaitoa
1 dl Oatlyn mansikkajugurttia (tai jotain muuta kaurapohjaista jugurttia)
1 rkl chian siemeniä
1 rkl auringonkukansiemeniä

Päälle kasa vadelmia. ♥

Ohje

Samalla tapaa, mitä tammikuun postauksessakin mainitsin; kaikki ainekset kulhoon, mieluiten tommoseen tiiviisti suljettavaan ja sit vaan ainekset sekasin. Vielä mansikkaisemman tuorepuurosta saat heittämällä tuoreita mansikoita tuorepuuron sekaan. ♥ Sit vaan jääkaappiin tekeytyyn mieluiten yön yli! Ja aamulla nauti ihanan freshistä aamupalasta stressittä.

Ootko sä tuorepuurojen ystävä? Jos oot, niin kommenttiboksiin voi jakaa mulle tuorepuuroreseptejä testattavaksi! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti