TYYLIÄ RAKENTAMASSA: HANKINNAT KESÄN OSTOSLISTALTA

Viime kuun puolessa välissä koitin alottaa uuden viikottaisen postaussarjan, joka käsittelee just sitä mulle viimekin postauksessa mainitsemaa rakasta aihetta, vaatteita. Kuten huomaatte, niin siitä ei todellakaan lähtenyt käyntiin ainakaan viikottainen postaussarja. Nyt puolentoista kuukauden jälkeen sain vihdoin kuvamateriaalit tähän sarjan seuraavaan osaan ja nyt toivottavasti sarja lähtee rullaileen vähän sutjakammin. Tästä pääsette sarjan starttipostaukseen.

MOKKAHAME


Siellähän se ostoslistalla komeili pitkän aikaa, yksinkertainen mokkahame. Luulin hamuavani sen vaatekaappiini ihan jossain ruskean sävyssä, mutta rakastuinkin tähän H&M:n aleista bongaamaani farkunsiniseen yksilöön. Tää onkin siitä kiva, kun natsaa kesään niin hyvin kevyellä sinisellä värillään. Tän ootte nähnyt jo pariin kertaan toiminnassa muun muassa täällä ja täällä.

SADETAKKI


Tällä kertaa ei löytynyt tarpeeks kivaa keltasta sadetakkia, mutta punanen sen sijaan. Harmillista on, että en oo päässyt käyttään tota vielä(kään), mutta uskon käyttökertojen lisääntyvän rutkasti syksyä kohden mentäessä, joten sillon voitte myös odottaa asuja tän pirtsakan takin kanssa.

Tän kesän saldona voin tolta ostoslistalta ruksia vaan parit jutut, joten seuraaville kesille jäi vielä törsättävää. Ei tullu sitä täydellistä valkosta mekkoa vastaan tänäkään kesänä. Nyt taidan sulkee koneen ja lähtee valmistautuun illan koitokseen, ihanaa viikonloppua! ♥

3 kommenttia:

  1. Mistä toi sadetakki on hommattu? Itsekin olen pohtinut sadetakin hommaamista ja nyt kun syksykin lähestyy niin on tuollaisenkin hankkiminen ajankohtaisempaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin ton Zalandon aleista viime kuun puolella! Luulisin sieltä aleista edelleen löytyvän ihan hyvin hinnoin kivoja yksilöitä, koska tästäkään en pulittanut muutamaa kymppiä enempää, vaikka alkuperänen hinta tais olla lähempänä 70 euroa. :) Suosittelen siis sieltä tsekkaileen!

      Poista