MITEN KÄVI KESÄN ÄMPÄRILISTAUKSELLE?

Ja niin vaan on painettu jo seittemän päivää putkeen töitä ja vielä olis kaks edessä! Yheksän päivän työputkiin ei koskaan totu ja kyllä vaan tääkin on vieny mehut tästä tytöstä, vaikka alussa ja keskivaiheilla ei vielä ihan hirveesti missään tuntunutkaan edes ajatuksen tasolla. Nyt ajatukset on vaan kokoajan edessä häämöttävässä viikonloppuvapaassa! ♥


Sen viikonloppuvapaan lisäks ajatukset harhailee myös kokoajan syksyssä. Yritän ajatella, että vielä täytyy nauttia kesästä, kun meille on joinain päivinä suotukin vielä se 22 astetta lämpöä, mutta ehkä tommosiakaan juttuja ei kannata pakottaa. Jos nyt on syksyfiilis, niin sit todellakin fiilistellään niitä syysjuttuja. :) Sen takia ajattelinkin haudata nyt tän kesän ämpärilistan tältä istumalta! Vielä koostetta mun kesästä tulee mitä luultavammin ens viikolla ennen syyskuun starttia. Onpa muuten ihan hullua, että syyskuu alkaa jo viikon kuluttua... Tuntuu, että eihän elokuukaan ees ehtiny vielä alkaan!
1. Matkusta Jyväskylään ainakin muutaman kerran.

Mulla onkin jo eka Jyväskylän visiitti tiedossa heti tällä alkavalla viikolla, sillä käyn hakemassa mun paperit sieltä suunnilta. Se visiitti on tosin erittäin pikanen, joten sen suurempia en ehdikään, kun sit täytyy rientää takas tänne Tampereen suunnille ja töihin. Pari visiittiä täytys siis suunnitella semmosia, jollon ehtisin treffaan kavereitakin kunnolla ja tosiaan edes näkeen suurinta osaa heistä. Toivottavasti sellanen hyvä väli koittais pian. ♥ 

Tää kohta voidaan hyvällä omallatunnolla yliviivata, sillä kävin Jyväskylässä paristi ja se oli kaikkeen muuhun nähden niin usein, kun vaan suinkin pystyin. Kumminkin oon lähes kokoajan ollut säännöllisesti töissä ja muutakin puuhailtavaa on löytyny, mutta semmosta se elämä on.


2. Yritä nauttia mahdollisimman monesta auringonlaskusta.

Tarviiko tätä edes selitellä sen kummemmin! Auringonlaskuissa on vaan sitä jotain ja maisemat näyttäytyy kultasessa loisteessa lähes täysin toisin.

Tässäkin kyllä onnistuin mielestäni ihan älyttömän hyvin! Toivotaan tosin, että niistä kivoista auringonlaskuista tulee nautittua ihan vuoden ympäri. ♥ 

3. Jatka joogaa ja opettele lenkkeilemään.

Mä hurahdin joogaan täysin tänä keväänä, mutta nyt on ollut pientä breikkiä siitäkin. Takas joogan makuun päästään taas kesäkuun puolella, mutta sitäkin haasteellisempana pidän tätä jälkimmäistä. En tiedä kuinka moni luki mun blogia sillon alkuaikoina (2 vuotta sitten), kun lenkillä tuli vielä tuolloin käytyä suhteellisen usein ja se oli aika tärkee osa silloista elämää. Jyväskylään muuttaessa se vaan jotenkin jäi ja haluaisinkin nyt takas sen fiiliksen, mikä sillon oli lenkkeilystä. Alku on se vaikein, eikö?

Noh, tää jäi vähän auki. Lenkkeily kyllä säännöllistyi, tosin loppukesästä vasta, mutta joogaa en kyllä jatkanut. Ehkä nyt syksyllä ottais tavotteeks mennä pitkästä aikaa vaikkapa yin joogaan, johon rakastuin tulisesti ja mistä olis varmasti hyvä jatkaa muillekin joogatunneille.


4. Maista ainakin paria uutta jätskimakua!

Aina mä valitsen sen tutun ja turvallisen, oli kyse sit oikeastaan mistä vaan, joten voitas heittäytyä omalta mukavuusalueelta tänä kesänä pois edes näin jätskimakujen osin. Ens kerralla, kun meen jätskikaupoille, niin lupaan ostaa jotain muuta, kun lakritsi- tai Puffet jätskin... :D

Ja taas yliviivattavaa! Maistoin banaanikinuskijätskiä, josta muodostukin mun ihan lemppari. Harmi, että sitä ei saa kaupasta? Sit maistoin myös soijajätskiä, joka oli virhe sen takia, koska oon yliherkkä soijalle. Ja hmm... En muista maistoinko muita uusia! Tänään maistoin Ben & Jerry'sin maidotonta Fudge Browniee.

5. Suuntaa Poriin ehkä jopa pariinkin otteeseen.

Suunniteltiin erään mun rakkaan ystävän kanssa, että suuntaisin jossain kohtaa Poriin hänen luokseen, kun vaan saadaan aikataulut natsaan ja ootan sitä ihan älyttömän innolla! ♥ Ja toisena reissuna tuli myös mieleen Yyteri, johon luultavasti matka vie toivottavasti tän kesän aikana.

Poriin suuntasin kyllä, mutta en pariin otteeseen. Se oli kyllä tarkotuksena, mutta ei meidän päiväreissusta sinne suunnille tullutkaan mitään. Sen sijaan vietin pari päivää mun yhden parhaimman ystävän luona siellä. ♥


6. Särkänniemeen!

Johon itseasiassa oonkin suuntamassa ainakin varmasti eräänä kesäkuisena sunnuntaina, mutta ehkä vielä jopa toistamiseenkin kesän aikana. Saa nähdä!

Jep, särkkä saatiinkin yliviivata listalta jo suht alkukesästä ja se(kin) päivä oli kyllä huisin hauska, vaikka luulinkin delaavani siihen X:ään. Vielä olis poikaystävän kans harkinnassa, et mentäskö yhessä käymään särkässä, kun ei koskaan olla siellä yhdessä oltu, mutta toisaalta taas saa nähdä jääkö se suunnitelma ens kesälle.

7. Nokka kohti Tampereen Flowparkia.

Jo viime kesänä mun piti mun parhaan ystävän kanssa suunnata Jyväskylässä Laajiksen seikkailupuistoon, mutta jostain syystä sekin vaan jäi. Tänä vuonna poikaystävän kanssa me luvattiin toisillemme, että mehän muuten mennään Varalan Flowparkiin, joten sinnehän me siis mennään. 

Itseasiassa samaisen kaverin, kenen kanssa yllä olevatkin toteutui, suunniteltiin, että ehkä mentäs Flowparkiin tässä syksyn aikana. Eli toisin sanoen kesältä se nyt ainakin jäi suorittamatta, mutta toivotaan, että syksyn kuluessa tilanne tulee oleen toinen! ;) 


8. Osta lentoliput.

Jep, mun kesän tavotteena on hankkia lentoliput ens syksylle. Matkakohteita ollaan kaavailtu kertaan, jos toiseenkin ja entistä useemmin se viisari osottaa Lontoon suunnille, mutta saa nähdä päädytäänkö johonkin muuhun kohteeseen. Oikeastaan mikä vaan kelpaa mulle, kunhan tiedossa on jotain uutta ja jännää.

Ei ostettu lentolippuja sit loppuviimeks, koska mulla jatkuukin näillä näkymin työt syyskuun jälkeenkin eli saa nähdä, että millon on otollinen aika ees ylipäätään lähteä mihinkään pidemmälle.

9. Järjestä elämäs eka piknik.

En oo koskaan aiemmin järjestäny mitään varsinaista piknikiä, mutta tänä kesänä olis kiva joko kavereiden tai poikaystävän kanssa suunnitella moinen. Skumppaa, mansikoita, vesimelonia, viinirypäleitä, croisanttia... Mitä ikinä sit keksiikään. Voiko olla mitään parempaa kivan kesäpäivän viettoon.

Harmi, että tääkään ei onnistunut! Kovasti oli suunnitelmia piknikiä ajatellen, mutta kaikki ne meni aina jostain syystä mönkään. Eiköhän sitä vielä syksylläkin saata tulla tilaisuuksia tähän. :) 

Mites teidän kesä meni? Oliko sen suurempia suunnitelmia ja toteutuko ne?

2 kommenttia:

  1. Mun kesä meni oikeastaan tosi kivasti! Kaikki jutut bucket listiltä ei toteutunut, mutta siitä huolimatta tuli tehtyä kaikkia kivoja pikkujuttuja ja saatua vähän rahaakin säästöön töissä ahertaessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, et sullakin oli kiva kesä! ♥ Ja joo, mullakin kans toi ämpärilistan toteutuminen meni vähän niin ja näin... :D Mutta onneks kesissä on niin paljon muutakin, kun pelkkä bucket list. ;)

      Poista