IHAN VAAN FIILISTELYÄ

Mä en muista millon mulla olis koko viikolta näinkin hyvä fiilis päällimmäisenä tunteena ja jotenkin kaikki on kulminoitunu tähän sunnuntaihin, vapaapäivään, jollon sain olla just niin rennosti, kun huvitti ja tehdä just sitä, mikä tuntu hyvältä ilman yhtään mitään aikatauluja.

Tällä viikolla sain nauttia...

kivoista työpäivistä, joista palkintopaalun hamus meidän palaveripäivä, jollon mm. kokkailtiin koko työpoppoolla.

Zalandon paketista, josta tuli pari kivaa juttua kuten esimerkiks tämä huivi. Toisesta ostoksesta tuuttekin lukeen vielä myöhemmin.

Mielenkiintosesta leffahelmestä, joka pyörii tällä hetkellä teattereissa ja josta kirjotin oman postauksensa aamusella.


Syysvaatteista! Ja ylipäätään omat vaatteet, heh. Oon tällä viikolla pyöriny töissä normaalia enemmän, joten vapaa-ajalla tuntuu luksukselta saada käyttää lempparineuleita ja etenkin neulemekkoja. ♥

Gluteenittoman ja maidottoman itsetehdyn piirakkapohjan testauksesta, joka onnistu ihan super hyvin! Ei huomannu lainkaan, että kyseessä tosiaan on gluteeniton pohja. Haluatteko ehkäpä ohjetta siitä blogin puoleen?

Tän hetkiseen lempparisarjaan koukuttumisesta, vaikkakin tänään tuli katsottua jo kauden vika jakso... Kyseessä on siis netflixistä Limitless ja se perustuu samannimiseen leffaan. Suosittelen sarjaa niille, jotka tykkää kevyellä humoristisella twistillä höystetyistä rikossarjoista.


Joulukorttitamineista, jotka oli ilmestynyt Prismaan! Meikäläinenhän oli heti siellä ostelemassa vähän lisää joulusia tarroja ja koristeita tällä viikolla jo toistamiseen. Mä tosiaan ostin siis jo ihan ekat joulukorttien koristeet jo viime vai jopa sitä edellisellä viikolla... Mutta hei, nyt voin hyvillä mielin alkaa askarteleen kortteja, sillä kaikki tarpeellinen mun laskujen mukaan pitäs nyt olla hankittuna!

Lapsuuden lempparipelin uudelleen löytämisestä! Muistan nimittäin lapsena pelanneeni aina mieluisasti Yatzia peli-illoissa sun muissa, joten olihan se halvan hintansa takia ostettava uudestaan, sillä vanhan kohtalosta ei oo hajuakaan. Kerran ollaan poikaystävän kanssa ehditty muutamat kierrokset pelaileen, mut eiköhän onnistuta aika monet pelilapukkeet kuluttaan tän syksyn ja talven aikana.

Taas yhdestä ihanasta auringonlaskusta, jonka sain ikuistettua kameran linssin läpi, mutta myös ihan ilmankin.


Nyt taidan loikata poikaystävän kainaloon katteleen leffaa, joten hyvää yötä tai alkavaa viikkoa riippuen siitä, millon postausta luetkaan! ♥

Lue myös:

Vielä on kesää jäljellä x Kesäillat me pelataan korista x 5 tammikuussa fiilisteltyä juttua x 5x ihana arki x Sunnuntaifiilistelyä x 12 x weekend vibes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti