MOTIVAATIOLAUSAHDUKSIA MAANANTAIHIN

Tiedättekö kaikki ne fitnesstyyppien instagrameissa pyörivät motivaatiohuudatukset? Se on vähän harmi, että ne yleensä vaan yhdistetään just nimenomaan pelkkään salitreenaamiseen ja ylipäätään urheiluun, vaikka muutkin elämän osa-alueet kaipais vähän motivaatiolausahduksia toisinaan buustiksi. Joten tänään mä jaankin teille just niitä motihuudatuksia ja voitte pitää nää mielessä tehdessänne ihan mitä vaan tänään onkaan aikataulussa; oli se sit koulu- tai työjuttuja, sitä salitreeniä tai jotain muuta harrastusta.


Don't think about what can happen in a month. Don't think about what can happen in a year. Just focus on the 24 hours in front of you and do what you can to get closer to where you want to be.

 Let your smile change the world but don't let the world change your smile.

Stop being afraid of what could go wrong and think of what could go right. 


 If you can't stop thinking about it, don't stop working for it.


Don't compare your life to others. There's no comparison between the sun and the moon. They shine when it's their time.


Before Alice got to Wonderland she had to fall. 


 Do what you have to do until you can do what you want to do.


Never let a stumble in the road be the end of the journey.
Your smile is your logo, your personality is your business card and how you leave others feeling after an experience with you becomes your trademark.


Scarf / Day Birger et Mikkelsen
Faux fur jacket / Minimum (second hand)
Knitted dress / Bikbok
Ankle boots / H&M
Bag / LYDC

Mitä mieltä ootte tämmösistä mieltä ylentävistä motivaatioheitoista? Mä ite oon ehkä vähän ristiriitasin fiiliksin moisista, mutta kyllä ne ainakin hetkellisesti aina hommansa hoitaa omalla kohdalla, joten miksikäs niitä ei sit myös hyödyntäis.

Lue myös:

2 kommenttia:

  1. Motivaatiolauseet/quotet tosiaan jakaa mielipiteitä, mutta itse tykkään näistä kovasti! Jos kaipaa tsemppiä omaan tekemiseen, nämä toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon samaa mieltä! ;) Ja inspiroiviakin osa, sillä todella laittaa miettiin, että mitä tulis tehdä, jotta ehkä saavuttaakin jotain enemmänkin joskus.

      Poista