SYKSYN LEMPPARITEET x 4

Teen ystäville lauantaihuomenet ja oikeastaan ihan kelle vaan, kuka tähän postauksen sattuu eksyynkään! Ehkä saan kaikista käännytettyä teeholisteja tän postauksen jäljiltä? Ajattelin tosiaan jakaa teille mun tän syksyn lemppariteet, joista suurin osa onkin jo vanhoja tuttuja mulle, mutta jopa yks uutukainen joukosta löytyy.


Mä aloin parempaa tuttavuutta tekeen eri teemerkkien ja -makujen kanssa vasta parisen vuotta sitten, mutta sekin taival tais alkaa ihan perus vihreetä teetä maistellen ja vasta viime vuonna ostelin ekat oikeesti hyvät makuteet.


Pukan piparminttu-lakritsitee on mun teehyllyn vanhin lemppari ja siihen tutustuinkin jo viime syksynä. Lakritsi uppoo muhun parhaiten myös jätskeissä sun muissakin, niin tottakai tee, joka on maustettu lakritsijuurella pääsee heti testiin. Tästä muodostukin mun ihan ehdoton lemppari eikä oo vielä tän voittanutta! Plussaa söpöstä pakkauksesta. LUE: Lakritsijuurta (jota tee sisältää) tai ylipäätään lakritsia ei suositella ihmisille, joilla esiintyy korkeaa verenpainetta.


YogiTean Immune Support on mulle uusin tuttavuus ja sitä oonkin hörppinyt vasta muutaman kupin verran, mutta oon niin hulvaantunut sen mausta. Vois kuvitella, että kyseinen tee olis kaikkien makujen sekasorto, mutta se onkin ihana, lämmin yhdistelmä eri yrttejä, hedelmiä sekä marjoja. Maku on yllättävän mieto siihen verrattuna, mitä se ehkä kaikista aineksista päätellen vois olla.


Clipperin kamomillatee on toiminut mulla iltasin rauhottavana teenä ja sitä tuleekin juotua tosi usein esimerkiks iltoina, jollon oon päässyt myöhään töistä tai sitä vastoin, jos seuraavan aamuna on aikainen herätys juurikin töihin. En tiedä, onko teen rauhottavuus pelkkää lumetta, mutta ainakin se toimii edes niin, joten pojot tälle.


Vielä yks suositus multa Clipperin teille, sillä tää Nighty Night toimii mulla toisena rauhottajana! Tässäkin varmaan vaikutus on pelkkää lumetta, mutta sekin on parempi, kun ei mitään. Nighty Night sisältää siis rauhottavia ja nukuttavia yrttejä ja toimii mulla mainiosti illalla uneen tuudittajana etenkin sillon, jos on aikanen aamu tiedossa. Vieläpä tuoksuu ja maistuu ihan super hyvältä uniteeks!

Olisko teillä suositeltavia teemakuja testiin? Samalla, kun näitä kulutan kaapin perukoilta olis kiva testailla uusiakin makuja. Onko joku muukin maistanut näitä postauksessa mainittuja? ♥

4 kommenttia:

 1. Oi ihanaa syksy ja teet! <3 Näistä oon maistanut ainoastaan uniteetä, joka ansaitsee kyllä paikkansa tässä postauksessa! Pitäisi testata noita muitakin, etenkin tuota lakritsijuurta sisältävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on kyllä teiden kulta-aikaa! ♥ Ja toi unitee on ihan huisin hyvää. :) Mulla alkaa kohta toi nykynen paketti veteleen viimesiään, niin täytyy pian käydä ostelemassa uus. ;) Ja suosittelen testaan ehottomasti! Jokainen näistä on testaamisen arvosia ja niin hyviä, mutta etenkin tolle piparminttu-lakritsiteelle näytän peukkua. ♥

   Poista
 2. Pugga ja Yogi on mulle uusia tuttavuuksia, mutta Clipperin teet on pitkään ollut lemppareita :) Oon myös tykästynyt Natural Temptation -yrttiteihin, joista kirjoittelinkin blogiin joskus keväällä (http://www.lalalilja.fi/2017/04/makutestissa-suloiset-luomuteet.html).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla kans Pukkaa ja Yogia, nimittäin noi kaikki kolme teemerkkiä on suht saman tapasia. :) Yogiin en oo tosin tutustunut tätä postauksessa mainittua teemakua enempää, mutta tarkotuksena varmaan sekin olis. Ja hei mäpä muuten käyn kurkkaamassa ton sun postauksen! ♥

   Poista