VIIME PÄIVIEN PUUHASTELUJA

Täällä kirjottelee ihan älyttömän väsyny tyttö! Ootan innolla sitä, että kohta pääsen unille, mutta sitä ennen halusinkin tulla jakaan teille mun viime viikon ja viikonvaihteen puuhailuja. Oikeastaan ei mitään sen kummempaa oo tapahtunu, mutta elämähän pyörii just niiden ihan arkipäivästen juttujen ympärillä.


Kuvasin aikalailla täsmälleen viikko sitten mitä luultavammin yhden syksyn kauneimmista auringonlaskuista ja kuviin lisää elämää toi tuo veneilevä ihmisolento. ♥ Vietin viime viikolla myös ihanat neljä vapaapäivää ja harmikseni saan todeta, että tällä viikolla ne on historiaa. ♥ Sain pitkästä aikaa omaa aikaa ihan vaan pelkästään itelleni, mikä tuntu niin hyvältä; ei mitään velvollisuuksia yhtään ketään tai mitään kohtaan. Sitä välillä tarvii itse kukin. ♥ Oon nukkunu just niitä kiellettyjä päikkäreitä, kun joutuu suuntaan aikasin aamuvuoroon seuraavana päivänä, mut väsyttää vaan niin hitokseen. Kieltämättä illalla tai viimestään aamulla on kaduttanu!


Katselin Netflixiä ihan kokonaan yhden vapaapäivän ajan ja nautin aikatauluttomuudesta. ♥ Suuntasin leffaan parhaan ystävän kanssa katsoon ehkä oudoimman leffan ikinä. Mother! oli omalla tavallaan ihan hyvä, mutta en ehkä uudestaan maksais yli kymppiä kyseisestä leffasta ja noh, kuulen edelleen mun pään sisällä sen, kun pikkuvauvalta katkes niskat, joten ei ehkä yllä mun suosikkeihin. ♥ Hellitin syömisten suhteen ja hyvä niin, koska stressilevelit on ollu aika huipussaan ja oon tosiaan stressannu myös mm. ruokailuistakin... Niin turhaa. ♥ Tänään taas vietin kivan päivän töissä ja sen kruunas saapunut Zalandon paketti, josta kumpainenkin tilattu tuote oli just semmonen, mitä aattelinkin. Nyt oon taas entistäkin valmiimpi tähän syksyyn!


Tän viikon pahin on vielä edessä, nimittäin keskiviikon vajaa kymmentuntinen työpäivä ja kun oon jo valmiiks jostain syystä ihan naatti tällä hetkellä. Ehkäpä mä nyt suuntaan unille, jotta huomenna saa herätä virkeenä uuteen päivään! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti