3 UUTTA HUULITUOTETTA

Mä en oo pitkään aikaan jakanut blogin puolella meikkijuttuja eikä toisaalta mulla oo ollut mitään jaettavaakaan sillä saralla. Halpaa meikkivoidesuositusta öljyisestä ihosta kärsiville on mitä luultavammin tulossa vielä jossain kohtaa ennen vuodenvaihdetta (toivottavasti jo ennen kuunvaihdetta ;) sekä myös juttua toimivista luonnonkosmetiikan tuotteista, joista tosin kaikki taitaa olla lähinnä hygieniajuttuja eikä niinkään kosmetiikkaa. Palataan vielä silti tähän tän postauksen aiheeseen, nimittäin huulituotteisiin, jotka on päätynyt mun meikkipussiin syksyn aikana.


Mä en oikeastaan ikinä oo ollut hyvä meikkaan saatika kovin uskaliaskaan sen suhteen ja aina mennään ihan sillä perusmeikillä päivittäin, välillä rajausten kanssa ja usein arjen tiimellyksessä ilman. Vapaapäivinä mä rakastan saada uutta ilmettä mun naamavärkkiin huulituotteiden avulla. Ne on tarpeeks iisejä mullekin ja ne saa siististi laitettua ilman sen suurempaa vaivaa. Tietyt huulituotteet, tarkemmin sanottuna punat, on mulla luottotuotteina, mutta on ihana kokeilla kans uusia sävyjä.


Ihan ensimmäisenä mä jaan teille Cliniquen chubby stickit, jotka hommasin Hulluilta päiviltä! Molemmat sävyt menee mun luottosävyjen kastiin, sillä on niin lähellä mun huulten omaa väriä, että ne vaan näyttää syventävän huulten sävyä eli ts. näyttää tosi luonnollisilta. Toisaalta tylsää, mutta toisaalta toimivaa mun kohdalla, koska kuten jo mainittu en osaa meikin kanssa repästä. Kuvista näkyykin jo chubby stickien sävyt, mutta ensimmäisessä kuvassa oleva on sävyltään bountiful blush ja alempi taas mega melon.


Urban Decayn Metallic Vice lipstick oli aika repäsy mun kohdalla, mutta ihan hauska sellanen, sillä vaikka toi korostaakin superisti mun jo valmiiks kalposta nassua, niin näyttää se silti kivalta mun mielestä jo sillonkin, kun vaan lisää ripsarin kaveriks rajaukset. Toki tähän sopis myös tosi tummat silmämeikit, vaikka en tiiä veiskö se sit liikaa huomioo huulilta. En oo mikään meikkiekspertti ja kokeilemallahan toikin selviää. Sävynä oli Backfire.

Kaikista näistä on muodostunut lyhyessä ajassa jokaisesta omalla tavallaan lempparit. Cliniquen chubby stickit arjen ja vähän neutraalimpien asujen kaverina ja Urban Decayn Backfire taas menee mun lempparimatskun eli nahkan kaverina tosi hyvin.

EDELLISET KOSMETIIKKA-AIHEISET POSTAUKSET:

2 kommenttia:

 1. Uu, vautsi! En tiedä hölkäisen pöläystä kosmetiikasta tai mistään muustakaan kauneuteen liittyvästä, joten tämän postauksen myötä onnistun ainakin huulimeikkien osalta! :-)

  https://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah mäkään en tiedä meikeistä oikeastaan mitään... :D Huulituotteet taitaa olla ainoita, joista on edes vähän jotain haisua, mutta eipä oikeastaan niistäkään. Niillä saa vaan muutettua naamavärkkiään ihan kivasti ilman sen suurempaa vaivaa.

   Poista